Dokter, snijd me weer jong

Natuurlijk hoef je geen cosmetische ingreep laten doen. Hoofdredacteur Barbara van Erp van Saar Magazine dacht ook altijd: dat nooit. Totdat ze zich erin ging verdiepen. Misschien is het ook iets voor jou. Lees maar eens mee en beslis dan.

We begeven ons hier op glad ijs. Je jonger voelen heeft maar voor een klein deel te maken met je uiterlijk. Maar we zijn vrouwen en uiterlijk vinden we heel belangrijk. Een goed gevoel over hoe we eruitzien draagt bij aan ons geluk, onze jeugdigheid en over hoe anderen ons zien. Dus als er nou iets is aan je uiterlijk waarvan je al jaren denkt: dat zou ik zó graag anders willen. Waarom zou je daar dan niet eens alle aandacht op gaan richten? Misschien is er iets aan te doen.

De beste manier om daarachter te komen is te gaan praten met iemand die er verstand van heeft: een cosmetisch specialist. De consulten zijn gratis, als je een goede arts hebt, zal die eerlijk zeggen wat wel en wat niet gaat werken bij jou. Natuurlijk zitten er ook veel te commerciële types tussen, dus je moet echt goed weten naar wie je gaat luisteren. Laat je dus goed informeren in je keuze, ga rondshoppen en beslis dan of er iets mee doet of niet.

Barbara: “Ik had helemaal niks met cosmetische ingrepen. Maar ik liep al een tijdje rond met twee dingen aan mijn uiterlijk die me helemaal niet lekker zaten. Ik had altijd al een buikje maar sinds de geboorte van mijn jongste zoon is het echt een bolletje geworden. Tel daarbij op mijn leeftijd waardoor alles zacht werd en toen was ik er echt klaar mee. Ik had een vriendin die een buikwandcorrectie had laten doen en daar héél blij mee was. Ze moedigde me aan om eens met haar arts te gaan praten. Zo rolde ik van het ene gesprek (over liposuctie) in het andere (over ooglidcorrecties). Het was een heel interessante zoektocht waarin ik dingen leerde die ik nog niet wist. In de komende twee artikelen vertel ik je hoe ik van een vraag over mijn buik opeens in een wenkbrauwlift belandde. En hoe ik in mijn zoektocht naar een platte buik via een commerciële charlatan bij een ontwapenend eerlijke arts belandde.”

Winkelwagen
Scroll naar boven