Terug naar je hart | De Artisjok Methode

IN 8 LAGEN NAAR EEN GELUKKIGER LEVEN

Iedereen zit vast in een verhaal. Op het maken van dat verhaal heb je weinig invloed kunnen uitoefenen: je bent gewoon geworden wie je bent. In de Artisjok Methode gaat Petrie van Dorp, energetisch therapeut, je helpen dit verhaal te vinden en waar nodig te veranderen. De eerste stap om jezelf te vinden is om terug te keren naar de kern. Dat gaan we doen: afpellen in 8 lagen.

Deze online cursus 8 lagen & 19 interactieve downloads met oefeningen

Geluk kan je overal vinden, ongeacht in welke situatie je ook zit. Als je een verandering ten goede in je leven wilt, begin dan als eerste diep binnenin jezelf. Veel mensen zoeken geluk en antwoorden buiten zichzelf: als dat nou anders was, of dit beter, dan zou ik wel gelukkig zijn. Maar ook alles buiten jezelf zit al in jouw kern. Het zijn aannames die je hebt, die misschien helemaal niet waar zijn. Daarom gaan we eerst eens goed naar binnen kijken. Dan komen daarna de veranderingen vanzelf. Ga je mee?

Na deze cursus:

Weet je weer wie je ook alweer was
Leer je wat je buiten- en wat je binnenkant is
Zie je in wat je tegenhoudt om dingen te veranderen
Herken je het verschil tussen perspectief en waarheid
Heb je meer inzicht in de voorbeelden waar je naar leeft
Sluit je vrede met je schaduwzijdes
Durf je weer te kiezen voor geluk
Mijn kinderen gingen het huis uit en ik bleef over met mijn man. Daar had ik het heel moeilijk mee. Opeens moest ik weer uitvinden wie ik nou eigenlijk was. Petrie heeft me daar enorm goed bij geholpen.”
Dunya (53)

OP DEZE VRAGEN KRIJG JE ANTWOORD:

WAT WIL IK NOU ECHT?
De laatste jaren of misschien we je hele leven heb je gezorgd voor anderen. Hierbij ben je jezelf kwijt geraakt.

WAT IS NOU EIGENLIJK MIJN ECHTE VERHAAL?
In de loop der jaren ben je een verhaal geworden. Wat is nou waar en wat niet?

HOE GA IK OM MET
DEZE LEVENSFASE?
Wat wil je nog doen en hoe wil je vanaf nu door het leven gaan?

WAT PAST ER NIET
MEER BIJ ME?
Waar neem je afscheid
van en wat houd je bij je?

HOE HAAL IK NOG EEN
KEER ALLES UIT MIJN LEVEN?
Door weer intens terug te gaan naar de kern, weet je ook wat er ontbreekt.

WELK GELUK ZIE IK OVER HET HOOFD?
Je bent dankbaar, maar er mist ook iets.
Hoe krijg je dat weer terug?

De expert: Petrie van Dorp

Deze online training is gemaakt door Petrie van Dorp, energetisch therapeut. Voor Saar Magazine heeft ze samen met erkende psychologen de Artisjok Methode ontwikkeld. Deze methode is de perfecte manier om laag voor laag te komen tot jouw kern. In jouw pure hart ligt jouw authentieke ik.

Petrie van Dorp

“Gelukkig zijn is een keuze. Dit uitgangspunt vormt de basis van mijn trainingen in het bewustzijnsproces van geluk. Gelukkige mensen zijn weerbaarder en veerkrachtiger. Ze kunnen beter tegen tegenslag, lachen meer en genieten van het leven. En laat ik dat nou graag doen, lachen en genieten.”

Ik vind het zo zonde als het je niet is gegund om volop te leven, zonder angsten die je op je plaats houden. Ben jij klaar om echt geluk te vinden? Goed nieuws, je hoeft niet meer te zoeken. Hier ben ik.”
Petrie van Dorp, Happiness coach en energetisch therapeut

WAT IS DE ARTISJOK METHODE?
EN WIE IS PETRIE VAN DORP?
Heb je het gevoel dat alles anders moet? Weet je niet meer waar je nou gelukkig van wordt? Dan is het tijd om terug te gaan naar je hart met de Artisjok Methode. Hoe gaat dat in z’n werk? Dat legt Petrie in deze video uit.

HERKEN JE DIT:

Ik ben mezelf al jaren kwijt
Ik wil veranderen maar weet niet goed hoe.
Eigenlijk weet ik niet meer goed wat ik wil
Ik voel een lichte ontevredenheid, wat is dat toch?
Maar het is niet erg genoeg om naar een psycholoog te gaan.
Ik wil niemand lastig vallen met mijn onbestemde gevoelens.
Maar ik heb wel zin eindelijk iets te gaan doen!

DAN IS HET TIJD OM IETS TE VERANDEREN!

Iedereen kan gelukkig worden. Je moet alleen af en toe in de loop van het leven onderhoud plegen aan dat geluk. En als je dat doet, is het ‘t dubbel en dwars waard.”
Petrie van Dorp

START DIRECT MET DE ONLINE CURSUS ‘TERUG NAAR JE HART | DE ARTISJOK METHODE’

Ja? Ben je er klaar voor om jouw verhaal te veranderen? Dan is deze cursus echt iets voor jou. In de Artisjok Methode gaat Petrie van Dorp, energetisch therapeut, je helpen dit verhaal te vinden en waar nodig te veranderen. De eerste stap om jezelf te vinden is om terug te keren naar de kernDat gaan we doen: afpellen in 8 lagen.

Nu met €10,- introductiekorting

Nu van €45,- voor €35,-

Veel gestelde vragen

Winkelwagen
Scroll naar top