Welkom bij je account

Inloggen

Dit is je account voor de cursussen van Saar Magazine. Hier vind je al je bestellingen die je bij ons hebt gedaan.
Heel veel plezier en succes met de trainingen, we hopen dat je er echt wat aan hebt.

Je vindt je inloggegevens in je inbox.
Geen mail ontvangen? Dit gebeurt bijvoorbeeld bij iedereen die al eerder een cursus van Saar heeft gekocht. Is dat het geval? Gebruik dan bij het inloggen de inloggegevens die je bij de aankoop van je eerste Saar-cursus hebt gekregen. Je nieuwe cursus verschijnt gewoon in het lijstje.

Heb je niet eerder een Saar-cursus gekocht? De e-mail over je account kan ook bij de ongewenste berichten terecht zijn gekomen, of het kan dat je een spelfoutje hebt gemaakt bij het invullen van de je e-mailadres. Klik dan bij het inlogvenster hierboven op ‘wachtwoord vergeten’, vul het e-mailadres in dat je bij aankoop hebt gebruikt en gebruik de link in je inbox om een nieuw wachtwoord in te stellen. Ontvang je niks? Dan heb je misschien toch een ander e-mailadres gebruikt of een spelfoutje gemaakt bij het invullen. Neem dan contact met ons op.

Weet je je inloggegevens niet meer of kan je de account-mail niet vinden?
Je kunt gewoon e-mailadres invullen als gebruikersnaam. Let wel op dat je het e-mailadres gebruikt dat je bij aanschaf hebt gebruikt.
Wachtwoord vergeten? Klik op ‘wachtwoord vergeten’ en vul daarna je e-mailadres in. Je krijgt dan een mail met een wachtwoord herstel link.

Staat je cursus er niet bij?
Dan is hij misschien nog niet gelanceerd. De meeste (nieuwe) cursussen hebben een startdatum en de cursus zal pas een paar dagen ervoor online komen. Is dit niet het geval of weet je het niet zeker, neem dan contact met ons op op cursussen@snippetmedia.nl

Andere vraag? Neem dan hier contact met ons op, dan lopen wij het voor je na.

Winkelwagen
Scroll naar boven