Er leuk uitzien helpt natuurlijk ook

Jong zijn heeft natuurlijk het in de eerste plaats te maken met je mentale gesteldheid, met hoe je in het leven staat. Daar gaat de training 10 jaar jonger in 21 dagen over. Maar we willen je ook wat tips geven voor een fris uiterlijk, want als je blij bent met je uiterlijk, voel je je ook jonger. Ontdek in dit magazine alles wat voor jou nuttig is en skip vooral waar je niks mee hebt.

Hoe je in het leven staat, hoe je voelt, wordt ook voor een deel beïnvloed door hoe je zelf vindt dat je eruitziet. En het is ook nog eens zo dat mensen die lekker in hun vel zitten, meer aandacht hebben voor hun uiterlijk. Het is een beetje een kip- ei-kwestie dus, maar jezelf mooi en blij maken is natuurlijk ook heel goed voor je zelfbewustzijn.

Daarom hebben we voor 10 jaar jonger in 21 dageneen mix gemaakt van een serieuze training, waarin we echt naar binnen gaan, en dit online magazine met meer lichte items waarin we je willen inspireren om nieuwe dingen te gaan ontdekken.

Ook hier geldt: niks hoeft, alles mag.

We nemen je mee langs de voor- en nadelen van cosmetische ingrepen. We willen je weer laten genieten van de muziek waar je vroeger op uitging. We nodigen je uit om je lichaam en je seksualiteit weer op een nieuwe manier te ontdekken.

Zitten er dingen tussen waar je geen zin in hebt? Of doe je die dingen al? Weet je sommige dingen zelf veel beter? Geeft niks, sla die hoofdstukken lekker over. Het is de bedoeling je hierin te inspireren met nieuwe dingen die je nog niet kende, of waaraan je gewoon nog niet was toegekomen.

We nemen je mee langs allerlei mogelijkheden, we laten lezeressen aan het woord die vertellen hoe zij het hebben aangepakt, af en toe hebben we een verdiepend hoofdstuk over die onderwerpen. Haal eruit wat je bij je past, skip waar je geen trek in hebt en enjoy the ride!

In dit magazine:

Snijd mij maar jong

Je kan het niet doen, maar je kan t ook wél doen: cosmetische ingrepen

Spuit mij maar glad

Voor wie niet wil laten snijden in een gezond lichaam: injectables

Seks, relaties en verliefdheid

Tijd om met deze tips ook je relatie en je seksleven weer op te poetsen

Kleding, haar & make-up

Ga eens wat vaker prachtig de deur uit. Lekker flirten op straat. Het zal je goed doen

Sporten en bewegen

Ben je echt geen sporter? Of denk je dat maar? Bij je sexy voelen is bewegen essentieel, lees maar

Muziek, role models en andere geintjes

Nog 3 dingen waar je heel vrolijk van wordt. Zing mee, think big en lach lekker veel

Winkelwagen
Scroll naar boven