Cursus 10 jaar jonger in 21 dagen
– 21 video’s, oefeningen, downloads en héél veel inzichten
– Gemakkelijk te volgen op mobiel, tablet of computer
– Je leven lang toegang, volg de cursus op jouw eigen tempo
– Lessen van expert en life coach Ashkaine Hora Adema
– Nu met extra gratis magazine met nog meer tips

10 jaar jonger in 21 dagen

*EXTRA* NU MET GRATIS MAGAZINE, BOORDEVOL TIPS VOOR UITERLIJK, SEKS & RELATIE

Heb je afscheid genomen van je vrouwelijkheid, je flirterigheid en misschien zelfs een beetje van je sexualiteit? Dat hoeft niet. We kennen allemaal wel vrouwen van onze leeftijd die het nog wel hebben, die jeugdigheid. Wat is het verschil tussen jou en haar? En hoe krijg je die van jou weer terug? Dat gaan we in deze cursus onderzoeken, samen met life coach Ashkaine Hora Adema (57). En nee, je hoeft niet opeens kei-fanatiek te gaan sporten of alleen nog maar broccoli te eten. Deze cursus is een reis naar binnen.

Eénmalig
€47,50,-

De cursus bevat 21 video’s, oefeningen, downloads en héél veel inzichten

Fantaseer je er weleens over dat je weer 30 bent? Of 40? Dat je sjans had, dat je een avond ging dansen, misschien wel kriebels in je buik had? Een avondje onbezonnen stappen en lachen? Heb je het gevoel dat dit deel van je leven min of meer voorbij is? Dat je nu ‘te oud’ bent voor een aantal dingen? Dat is zo zonde. Laten we proberen daar weer iets van terug te krijgen, het kan echt met de juiste mindset. Dat weet life coach Ashkaine Hora Adema zeker. In haar praktijk ziet ze dagelijks vrouwen die met weinig levenslust binnenkomen en vol energie weer vertrekken. Samen met Saar Magazine maakte zij daarom deze training. Na deze cursus voel je je jonger in plaats van ouder, het kan echt.

Na deze cursus:

Voel je je vrouwelijker dan voorheen
Heb je weer het gevoel dat je stráált
Zit je lekkerder in je vel
Durf je meer nieuwe dingen te ondernemen
Voel je jonger en sexier dan voorheen
Heb je het (ouwelijke) verhaal dat je voor jezelf had verzonnen een (avontuurlijke) draai gegeven
Je leeft maar één keer, dus ga alsjeblieft niet de laatste 30 jaar als oude vrouw door het leven.”
Ashkaine Hora Adema, life coach

Wil je graag eerst meer weten?
Laat dan hier je mailadres achter, dan sturen we je een gratis hoofdstuk van de cursus en ontvang je onze nieuwsbrief. 

Herken je deze gevoelens?

GEEN MAN KIJKT NAAR ME OM
Dat is nu misschien zo. Maar er zijn zat vrouwen van jouw leeftijd die nog wel nagefloten worden (en die zijn niet altijd per se knapper). Wat is hun geheim?

SEKS, LIEFDE & FLIRTEN – DAT IS GEWEEST
Onzin, in onze generatie speelt er ook van alles op het gebied van liefde, seks en persoonlijke ontwikkeling. Je moet het alleen weer op gaan zoeken.

VANAF HIER WORDT HET MINDER SPANNEND
Je denkt dat je over je hoogtepunt heen bent als vrouw, dat de overgang erin gaat hakken, maar wat nou als je weer durft te dromen?

GELUKKIG HEB IK AL EEN MAN
Dat is fijn voor je, maar is die relatie wel leuk genoeg? Hebben jullie het samen wel leuk genoeg? Of kan dat ook een opfrisbeurt gebruiken?

IK MAG NIET KLAGEN,
WE ZIJN GEZOND
Dat is fijn, maar dat is dan wel een nullijn waarop je leeft. Natuurlijk mag je klagen, en je mag zeker streven naar meer.

ALS IK HEEL EERLIJK BEN ZIT IK MIJN LEVEN EEN BEETJE UIT
Dat gevoel hebben we allemaal wel eens. Maar heb je niet heel veel zin om dat aan te gaan pakken? Nou dan.

JA? DAN IS HET NU TIJD OM IETS TE VERANDEREN

De experts

Deze training wordt gegeven door life coach Ashkaine Hora Adema, samen met Barbara van Erp, oprichter en ondernemer achter Saar Magazine: “Dankzij mijn sessies met Ashkaine heb ik mijn vrouwelijkheid en vrolijkheid weer terug.”

Ashkaine Hora Adema

Ashkaine Hora Adema (57) begeleidt in haar praktijk al jarenlang vrouwen, artiesten en ondernemers. Door haar scherpe blik komt ze altijd met verrassende oplossingen voor situaties. Ze kijkt holistisch naar haar cliënten. Dus niet alleen naar de relatie, de werksfeer of de gezondheid maar altijd naar het geheel: lichaam én geest. Zelf weigert ze oud te worden. Ze sport en leeft gezond zodat ze tot aan haar dood kan blijven flirten.

Ik zag het na de overgang niet meer zitten. Ik was aangekomen, vermoeid en lusteloos. Ashkaine leerde me weer grip op mijn leven te krijgen. Ik voel me nu weer fit en flirterig en licht over alles.”
Esther (53)

Barbara van Erp

Barbara van Erp (52) is oprichter van Saar Magazine. Ze richtte dit platform op omdat ze een leuke jonge, frisse, nieuwe generatie 50+ vrouwen zag die nergens een stem kregen. “Iedereen boven de 50 wordt over één kam geschoren. Van 50-80 jaar.” Samen met haar life coach Ashkaine, waar ze al jaren inspiratie opdoet, maakte ze deze cursus.

Een paar jaar geleden was ik moe en oud van kinderen, huwelijk en carrière. Tot ik me realiseerde dat de wereld aan mijn voeten ligt. Letterlijk. Door opnieuw over mezelf na te denken, sta ik nu heel anders in het leven.”
Barbara van Erp, oprichter Saar Magazine


DIT GA JE LEREN IN DE CURSUS:

Stoppen met steeds te denken dat je ergens te oud voor bent
Dat je het (brave) verhaal dat je voor jezelf hebt gedacht een (avontuurlijke) draai geeft
Dat je aspecten van jezelf die hebt afgeschreven, weer gaat terughalen
En nieuwe dingen wilt gaan doen waarvan je altijd dacht dat het niets voor jou was
Dat je weer met een open blik naar de wereld kijkt – en de wereld met een open blik terug naar jou kijkt

JA? HEB JE DAAR ZIN IN? SCHRIJF JE DAN NU IN VOOR DE CURSUS

Ik had mezelf al afgeschreven als oude vrouw. Ik droeg alleen nog maar fleecejacks en wandelschoenen. Nu doe ik weer vaak leuke kleren aan, draag make up en voel ik me verleidelijker dan ooit.”
Mariska (59)

REACTIES VAN ANDEREN


Ik zag het na de overgang niet meer zitten. Ik was aangekomen, vermoeid en lusteloos. Ashkaine leerde me weer grip op mijn leven te krijgen. Ik voel me nu weer fit en flirterig en licht over alles.”

Esther (53) Cursist
’10 jaar jonger in 21 dagen’

“Dit was super inspirerend. Vooral de video’s gaven mij echt een boost. Kom op meid, je bent nog geen 80, go for it! Ik heb wel wat oefeningen overgeslagen, maar dat maakt helemaal niet uit. Je komt eruit met een heel positieve vibe.”

Yra (48) Cursist
’10 jaar jonger in 21 dagen’

“Ik vond het fantastisch life coach Ashkaine zo vol overtuiging te horen spreken. De inzichten waren allemaal erg goed en vooral ook heel plezier en positief. Ik denk dat heel veel mensen hier wat aan kunnen hebben.”

Thea (52) Cursist
’10 jaar jonger in 21 dagen’

START DIRECT MET DE CURSUS ’10 JAAR JONGER IN 21 DAGEN’

Heb jij ook zin om je weer jonger te voelen in plaats van ouwelijk?Dan is onze cursus ’10 jaar jonger in 21 dagen’ echt iets voor jou.

Nu voor €45,- (inclusief GRATIS magazine boordevol tips voor uiterlijk, seks & relatie.)

Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen? Klik dan hier voor onze veelgestelde vragen pagina.

ANDERE SAAR CURSUSSEN


TERUG NAAR JE HART MET DE ARTISJOK METHODE

Weet je vaak niet meer wie je ook al weer bent en wat jouw behoeften zijn? Wie was je toen je een kind was? En wat wil je nou écht? 

GOED IDEE: OP JE 50E VOOR JEZELF BEGINNEN

Zit je te broeden op voor jezelf beginnen? En denk je dat er niemand op je zit te wachten?

RELATIE WEER BLIJ MET ELKAAR

Hoe krijg je het na zoveel jaren weer leuk samen?Relatietherapeut Monique Stadler ziet dagelijks stellen die met deze vraag komen.

Winkelwagen
Scroll naar boven