Eindelijk voor jezelf beginnen

Loop jij al een tijdje rond met het idee om voor jezelf te beginnen? Ben je al maanden of zelfs jaren plannen aan het maken, maar komt het er maar niet van? Dan komen wij je helpen. In deze 6-weekse challenge nemen we je stap voor stap mee en ga je van twijfel naar actie.

Denk jij weleens: Ik wil graag voor mezelf beginnen, maar…

…het komt nu niet goed uit
…het kan niet vanwege het geld
…ik heb geen tijd
…er zit niemand op me te wachten
…ik moet eerst nog een opleiding volgen
…ik ben te oud
…ik weet niet hoe ik een website moet maken
…mijn omgeving ziet het niet zitten

Allemaal redenen die we onszelf vertellen. En ze zijn natuurlijk allemaal niet écht waar.

Stop met twijfelen en wikken en wegen. Het juiste moment is niet straks, maar nu”
Barbara van Erp, oprichter Saar Magazine

De cursus bevat PERSOONLIJKE BEGELEIDING, VEEL oefeningen, downloads en EEN 24/7 COMMUNITY

Na deze cursus:

Kunnen al je twijfels die je tegenhouden de deur uit
Snap je dat je geen extra opleidingen nodig hebt
Heb je genoeg zelfvertrouwen om jezelf als starter te laten zien
Stel je het najagen van je droom niet langer uit
Hebben we samen een goed ondernemingsplan gemaakt
Staat je eigen website in de steigers
Ben je naar buiten getreden met je verhaal
Weet je hoe je jezelf uitbetaalt en je belasting- en BTW-aangifte regelt
Weet je dat je jezelf niet hoeft te ‘verkopen’ maar dat je echt iets komt brengen
Heb je je eerste klanten geworven
Ben je eindelijk écht begonnen met je bedrijf

Een eigen bedrijf is het leukste wat er is. Je hebt vrijheid, lol in je werk en het is een heerlijk avontuur”
Barbara van Erp, oprichter Saar Magazine

HOE ZIET DEZE CURSUS ER UIT?

Een 6-weekse sprint met video’s, tekst, een werkboek en allemaal opdrachten en lessen die leiden naar je eigen bedrijf.

Prijs € 299,-
(inclusief 21% BTW)

6 ONLINE MODULES + 12 UUR AAN BONUS MASTERCLASSES +

6 Sprints, die je in 6 weken van twijfel naar actie helpen
– Met tips van businesscoach Jolanda Wicherson & ondernemer Barbara van Erp van Saar
– Een makkelijke methode om zelf je website te maken
– Helemaal in je eigen tijd te volgen vanuit huis
– Een module om je bisinessplan in te maken

Heb je nog andere vragen? We beantwoorden ze graag. Kijk onderaan deze pagina naar onze veelgestelde vragen of mail ons op ondernemen@saarmagazine.nl.

NA DEZE CURSUS WEET JE:

WIE ER OP JE ZIT TE WACHTEN
Je denkt dat niemand behoefte heeft aan iemand met jouw skills. We leren je dat er een wereld aan je voeten ligt. En dan ben je ook niet meer bang om jezelf te ‘verkopen’.

DAT GELD NIET HET PROBLEEM IS
Je vertelt jezelf al maanden of jaren dat je nu niet voor jezelf kan beginnen omdat je geen geld hebt. Ook daar gaan we naar kijken, want er is van alles op te verzinnen.

WAT JOU UNIEK MAAKT
Je denkt vast dat er al genoeg mensen zijn die doen wat jij wil gaan doen. Misschien. Maar jij bent uniek. Jij pakt dingen weer anders aan. Ga dus leren van die concurrenten.

OF JE PLAN GOED IS
Samen gaan we een ondernemingsplan maken. Wat ga je precies doen en waarom? En dan gaan we er samen aan schaven tot het een top idee is (en uitvoerbaar).

HOE JE ZICHTBAAR WORDT
Wij leren je hoe je online zichtbaar wordt voor een relevant publiek. Door jouw verhaal op een goede manier te vertellen, op de juiste kanalen en op de juiste manier.

HOE JE KLANTEN KRIJGT
In de laatste week van deze cursus heb jij afspraken met potentiële klanten en weet je hoe je een gesprek met ze moet voeren dat leidt tot een opdracht.

6 sprints in 6 weken

INDELING VAN DE CURSUS

Sprint 1

Mindset: wat houdt je tegen? Hoe breek je erdoorheen? Weg met de smoesjes en op naar de KvK.

Sprint 2

Knopen doorhakken: wat ga je doen? Op zoek naar jouw waarom.

Sprint 3

Onderzoek: is er wel een markt voor? En wie zijn je concurrenten?

Sprint 4

Schrijven en rekenen: dit wordt je nieuwe ondernemingsplan en zo reken je het uit.

Sprint 5

Zichtbaarheid: nu ga je naar buiten treden en de wereld vertellen dat je er bent.

Sprint 6

Sales: zo krijg je klanten, zo voer je een salesgesprek en dan ben je begonnen.

BONUS MASTERCLASSES
Naast deze sprint sessies zijn er 12 uur aan masterclasses te vinden in de cursusomgeving. Met onderwerpen als: ‘hoe maak je de perfecte Linkedin pagina’, ‘hoe bouw je eenvoudig een site’ en ‘hoe krijg je grip op je financiële situatie’. Deze masterclasses kan je naar keuze en in je eigen tijd volgen.

VOOR WIE?

Deze cursus is voor alle vrouwen die al een tijdje voor zichzelf willen beginnen, maar niet durven. Misschien weet je nog niet wat je precies wilt gaan doen. Misschien weet je niet hoe je er moet komen. Misschien heb je gewoon behoefte aan een structurele aanpak. Dat biedt deze cursus.

De experts

Deze training wordt gegeven door Barbara van Erp, oprichter en ondernemer achter Saar Magazine & ondernemerscoach Jolanda Wicherson, die al meer dan 1000 vrouwen begeleidde naar een zelfstandig bestaan.

Jolanda Wicherson

Jolanda Wicherson is al 17 jaar coach. Ze traint ondernemers en zzp’ers in verschillende fases van ondernemerschap. Veel van haar klanten zijn vrouwen van rond de 50 die dromen van een zzp-schap vanuit een vaste baan. Ondernemers die nog niet weten wie zij het liefst willen helpen en wie ze precies zijn. Ondernemers die twijfelen of ze kunnen verkopen en hulp nodig hebben bij hun zichtbaarheid. Jolanda loodst je door die opstartfase heen. En helpt je klanten te vinden en aan je te binden. Ze was in 2015 Zakenvrouw van het jaar Flevoland.

Voor mezelf beginnen vond ik heel spannend. Inmiddels heb ik meer vraag dan ik aankan. En de trajecten die ik doe, passen precies bij mij. Ik weet niet of mij dit ook gelukt was zonder Jolanda”
Mireille Veenhuis, oprichter Merkwaardig Verschil

Barbara van Erp

Barbara van Erp is oprichter van Saar Magazine. Ze werkte haar hele leven in vaste dienst, soms ook als freelancer, voor bladen en nieuwsmedia. Toen ze 45 was besloot ze het heft in eigen hand te nemen. Ze begon voor zichzelf, zette diverse online magazines op en runt nu een klein maar fijn bedrijf vanuit een heerlijk kantoor aan de Amsterdamse grachten. Ze staat op de lijst van de 50 Next Women To Watch 2022.

Barbara heeft een ongelofelijke prestatie geleverd met Saar Magazine. Ze begon met niets – geen geld en geen ervaring als ondernemer. Nu heeft ze een goedlopend bedrijf dat geheel tegen de stroom in groeit. Het nooit opgeven, dat kan je van haar leren”
Sigrid Sijthoff, investeerder en oprichter van Kick Your Habits

HERKEN JE DIT:

Ik denk vaak: is dit het nou?
Ik voel dat ik mijn huidige werk niet nog 15 jaar leuk ga vinden
Op mijn werk behoor ik tot de oude garde, maar ik voel me nog jong
Ik heb behoefte aan meer vrijheid, meer mezelf zijn
Ik zou wel iets anders willen, maar ik weet niet wat…
Wat ik nu doe is niet echt bevredigend, maar ja, er moet wel geld binnen komen
Ik fantaseer over voor mezelf beginnen, maar dan verdien ik nooit wat ik nu verdien, dus dan stop ik het maar weer weg

JA? DAN IS HET NU TIJD OM IETS TE VERANDEREN

Was ik maar 10 jaar eerder voor mezelf begonnen. Ik vind het heerlijk
Sabine Blom van Assendelft, oprichter Saar aan Huis

REACTIES VAN ANDEREN


“Jolanda legde al in het eerste gesprek precies de vinger op de zere plek. Best confronterend, maar zonder pijn geen groei :). De gesprekken die we hebben gehad hebben mij vooral geleerd een andere mindset te creëren. Mijn dienstverlening heb ik scherper kunnen stellen en een nieuwe manier van klantbenadering leverde mij direct nieuwe opdrachten op. De manier van coachen vind ik betrokken en prettig.”

Roelinde – Professional Organizer

“Jolanda weet met haar zuivere zijn precies de juiste vragen te stellen. Ze weet je te raken, zodat je gaat voelen en nadenken over wie je bent en wat je te bieden hebt.

Binnen 2 minuten had Jolanda alles omgegooid en wat daarna kwam, klopte. Jolanda liet me vertellen wie ik ben, wat ik doe in mijn werk, wat ik creëer, waardoor cliënten bij mij bereiken wat zij bereiken, hoe mensen veranderen in datgene waar ze al zolang naar verlangen.”

Nadine – Specialist op het gebied van partnertherapie

“Vanaf de eerste ontmoeting werden wij geïnspireerd door Jolanda. De manier waarop zij je aan het denken zet, is erg prettig. Bij Jolanda krijg je het gevoel iets te hebben dat van waarde is voor iemand anders en haar vragen en inzichten zijn verhelderend en zeer praktisch toepasbaar. Door deze cursus werden wij weer met de beide benen op de grond gezet voor wat betreft het hoe en waarom van de marketing en werden wij meer dan voldoende toegerust om zelf ‘een voor ons goed werkend’ marketingsysteem te maken.”

Hannah – Eigenaresse salsazaal

“Als er iemand is die voor mij het verschil heeft gemaakt in mijn ondernemerschap dan is het Jolanda wel. Inmiddels werk ik nu alweer bijna 2 jaar voor mijzelf. Ik heb op dit moment meer vraag dan ik aankan. En de trajecten die ik doe, passen precies bij mij. Daarom geeft mijn huidige rol mij ontzettend veel energie en ontwikkel ik mijzelf ook maximaal. Om hier te komen was niet altijd makkelijk. En ik heb zeker ook een aantal hobbels moeten nemen. Ik weet niet of mij dit ook gelukt was zonder Jolanda.”

Mireille – Team trainer

“Met de hulp van Jolanda heeft mijn eigen bedrijf echt een kickstart gemaakt. Hoewel de meeste ingrediënten wel aanwezig waren, miste ik focus. In een paar gesprekken met Jolanda kreeg ik scherp wat mijn toegevoegde waarde is en wat ik echt leuk vind, en dat doe ik nu met succes! Jolanda gaf ook praktische tips voor klantgesprekken, die vrijwel direct tot opdrachten gingen leiden.”

Marije – Coach, motivator en verbinder

“Ik vertel graag hoe geweldig ik mijn coaching met Jolanda heb ervaren. Ze zei een paar rake dingen tijdens onze eerste ontmoeting en op dat moment besloot ik haar te contacten. Ze heeft me geleerd om naar mezelf te kijken als mens, als ondernemer, maar ook in omgang met anderen. Door haar vragen, en haar vinger op de zere plek te leggen, heeft ze mij onwijs in mijn kracht gezet. Alles is enorm gegroeid. Er zit heel veel energie. Ik ben Jolanda heel erg dankbaar hiervoor!”

Iris – Sales specialist

JA, IK DOE MEE AAN DEZE ONDERNEMERSCURSUS

Ik maak mijn droom om ondernemer of ZZP-er te worden waar.

Heb je nog vragen? We beantwoorden ze graag. Kijk hieronder voor onze veelgestelde vragen pagina. je kan ze ook mailen naar ondernemen@saarmagazine.nl, dan antwoorden we zo snel mogelijk

Veelgestelde vragen


Winkelwagen
Scroll naar boven