Relatiecursus: weer blij met elkaar
– De cursus bevat oefeningen, heldere inzichten en héél veel tips
– Gemakkelijk te volgen op mobiel, tablet of computer
– Je leven lang toegang, volg de cursus op jouw eigen tempo
– Lessen van expert en relatietherapeut Monique Stadler.

Relatiecursus: weer blij met elkaar

Hoe krijg je het na zoveel jaren weer leuk samen? Relatietherapeut Monique Stadler ziet dagelijks stellen die met deze vraag komen. Speciaal voor Saar maakte zij deze training, met oefeningen die je samen of in je eentje kan doen, waarbij je geleidelijk je partner meeneemt in je nieuwe inzichten.

Eénmalig
€45,-

De cursus bevat oefeningen, heldere inzichten en héél veel tips

Zijn jullie een beetje vastgelopen? Weet je niet meer of je je partner nog wel leuk genoeg vindt? Is de sprankel verdwenen en voelt jullie liefde enigszins opgedroogd? Dan is het misschien tijd om deze cursus te doen. Je kan ‘m alleen doen en je partner er later bij betrekken, of hem ongemerkt meenemen in jouw zoektocht.

DENK JE REGELMATIG:

Waar is de lol gebleven die we vroeger hadden?
We leven grotendeels langs elkaar heen.
Ik zou me wel weer eens echt verbonden willen voelen met mijn partner.
We hebben echt te weinig seks.
Ik wil me weer eens vrouw voelen.
Ik ben te vaak in de overlevingsstand (en boos).
Passen we nog wel bij elkaar, of is het op?

JA? DAN IS HET TIJD OM IETS TE VERANDEREN

Voelt je relatie ‘op’? Laat me je dan geruststellen over één ding: iedereen die niet opgeeft en advies zoekt, maakt een grote kans op slagen.”
Monique Stadler, relatietherapeut

Inhoud en structuur

De Weer blij met elkaar-cursus bestaat uit verschillende onderdelen waarin jij (en je partner, het hoeft niet samen) op zoek gaan naar waar de strubbelingen binnen de relatie vandaan komen. Hoe je de boel weer opfrist zodat je weer jaren door kunt. De cursus is gebaseerd op EFT (Emotionally Focused Therapy) van Sue Johnson, zij schreef ook het boek Houd me vast.

  • Ingaan op wat liefde en hechting betekenen en hoe belangrijk hechting is voor de verbinding met je liefdespartner
  • Inzicht krijgen in hoe schijnbaar oppervlakkige ruzietjes een dieper liggende betekenis hebben
  • Inzicht verwerven in welke pijnpunten jij en je partner hebben en daar begrip voor krijgen om zo de verbinding te herstellen of te verbeteren
  • Handvatten krijgen om terugkerende negatieve communicatie te stoppen en op een positieve zachtere manier met elkaar te leren communiceren
  • Een klein beetje inzicht in hoe je dit ook kunt toepassen op je sexleven (maar daarover verschijnt later dit jaar een uitgebreidere cursus)
  • Hoe je de versterkte relatie ook sterk houdt na de cursus

De expert

Deze training wordt gegeven door Monique Stadler, oprichter van Samen Communiceren. Monique is al meer dan twintig jaar relatietherapeut en heeft al alle soorten stellen en relatieproblemen voorbij zien komen. Speciaal voor Saar maakte ze deze cursus voor stellen die al heel lang samen zijn. Deze cursus is deels gebaseerd op de Houd Me Vast-methode van de wereldberoemde therapeut Sue Johnson.

Monique Stadler

Monique Stadler werkt al meer dan 20 jaar op het gebied van gedrag, leren en communicatie, nu alweer heel wat jaren full time in haar eigen praktijk voor relatietherapie. Ze ontdekte dat het meestal onvermoede, onderhuidse pijnpunten en behoeften zijn die de liefde en het beter communiceren in de weg staan. De oplossing die echt werkt heeft ze gevonden in de Emotiegerichte Relatietherapiemethode (EFT) van psycholoog Sue Johnson. EFT is als aanpak ook in Nederland razend populair aan het worden. Het werkt voor 7 van de 10 koppels.

Monique heeft ons super geholpen in extreem korte tijd. Daar zijn we je heel dankbaar voor. We zetten nu allebei ons eigen idee makkelijker opzij zodat er meer ruimte is om naar elkaar te luisteren. Je hebt ons laten zien hoe we met aandacht en begrip verder komen dan het kibbelen wat we voorheen deden.”
Vrouw (54)

REACTIES VAN ANDEREN


“Na bijna 30 jaar kon mijn relatie echt wel een boost gebruiken. Relatietherapie durfde ik niet aan, daar hoef ik echt niet mee aan te komen
bij mijn man. In mijn eentje ging ik aan de slag met de tips en inzichten van Monique in de Saar cursus. Het heeft me heel veel gebracht, mijn man had het niet echt door, maar die heeft er stiekem ook enorm van geprofiteerd.”

Anne-Marije (61) Cursist
‘Relatie: weer blij met elkaar’

“Na bijna 30 jaar kon mijn relatie echt wel een boost gebruiken. Relatietherapie durfde ik niet aan, daar hoef ik echt niet mee aan te komen
bij mijn man. In mijn eentje ging ik aan de slag met de tips en inzichten van Monique in de Saar cursus. Het heeft me heel veel gebracht, mijn man had het niet echt door, maar die heeft er stiekem ook enorm van geprofiteerd.”

Anne-Marije (61) Cursist
‘Relatie: weer blij met elkaar’

“Na bijna 30 jaar kon mijn relatie echt wel een boost gebruiken. Relatietherapie durfde ik niet aan, daar hoef ik echt niet mee aan te komen
bij mijn man. In mijn eentje ging ik aan de slag met de tips en inzichten van Monique in de Saar cursus. Het heeft me heel veel gebracht, mijn man had het niet echt door, maar die heeft er stiekem ook enorm van geprofiteerd.”

Anne-Marije (61) Cursist
‘Relatie: weer blij met elkaar’

START DIRECT MET DE CURSUS ‘WEER BLIJ MET ELKAAR’

En krijg weer een goede relatie waarin je je verbonden voelt, ook als dat al een paar jaar niet meer zo voelt.

Nu voor €45,-

VEELGESTELDE VRAGEN

Heb je nog vragen? We beantwoorden ze graag. Klik hier voor onze veelgestelde vragen pagina.

ANDERE SAAR CURSUSSEN


TERUG NAAR JE HART MET DE ARTISJOK METHODE

Weet je vaak niet meer wie je ook al weer bent en wat jouw behoeften zijn? Wie was je toen je een kind was? En wat wil je nou écht? 

10 JAAR JONGER IN 21 DAGEN

Heb je afscheid genomen van je vrouwelijkheid, je zwierigheid, je flirterigheid en misschien zelfs van je sexualiteit? Dat hoeft niet.

GOED IDEE: OP JE 50E VOOR JEZELF BEGINNEN

Zit je te broeden op voor jezelf beginnen? En denk je dat er niemand op je zit te wachten?

Winkelwagen
Scroll naar top