Weer blij met elkaar

Hoe krijg je het na zoveel jaren weer leuk samen? Relatietherapeut Monique Stadler ziet dagelijks stellen die met deze vraag komen. Speciaal voor Saar maakte zij deze training, met oefeningen die je samen of in je eentje kan doen, waarbij je geleidelijk je partner meeneemt in je nieuwe inzichten.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

De cursus bevat oefeningen, heldere inzichten en héél veel tips

Zijn jullie een beetje vastgelopen? Weet je niet meer of je je partner nog wel leuk genoeg vindt? Is de sprankel verdwenen en voelt jullie liefde enigszins opgedroogd? Dan is het misschien tijd om deze cursus te doen. Je kan ‘m alleen doen en je partner er later bij betrekken, of hem ongemerkt meenemen in jouw zoektocht.

DENK JE REGELMATIG:

Waar is de lol gebleven die we vroeger hadden?
We leven grotendeels langs elkaar heen.
Ik zou me wel weer eens echt verbonden willen voelen met mijn partner.
We hebben echt te weinig seks.
Ik wil me weer eens vrouw voelen.
Ik ben te vaak in de overlevingsstand (en boos).
Passen we nog wel bij elkaar, of is het op?

.

JA? DAN IS HET TIJD OM IETS TE VERANDEREN

Voelt je relatie ‘op’? Laat me je dan geruststellen over één ding: iedereen die niet opgeeft en advies zoekt, maakt een grote kans op slagen.”
Monique Stadler, relatietherapeut

De expert

Deze training wordt gegeven door Monique Stadler, oprichter van Samen Communiceren. Monique is al meer dan twintig jaar relatietherapeut en heeft al alle soorten stellen en relatieproblemen voorbij zien komen. Speciaal voor Saar maakte ze deze cursus voor stellen die al heel lang samen zijn. Deze cursus is deels gebaseerd op de Houd Me Vast-methode van de wereldberoemde therapeut Sue Johnson.

Monique Stadler

Monique Stadler werkt al meer dan 20 jaar op het gebied van gedrag, leren en communicatie, nu alweer heel wat jaren full time in haar eigen praktijk voor relatietherapie. Ze ontdekte dat het meestal onvermoede, onderhuidse pijnpunten en behoeften zijn die de liefde en het beter communiceren in de weg staan. De oplossing die echt werkt heeft ze gevonden in de Emotiegerichte Relatietherapiemethode (EFT) van psycholoog Sue Johnson. EFT is als aanpak ook in Nederland razend populair aan het worden. Het werkt voor 7 van de 10 koppels.

Monique heeft ons super geholpen in extreem korte tijd. Daar zijn we je heel dankbaar voor. We zetten nu allebei ons eigen idee makkelijker opzij zodat er meer ruimte is om naar elkaar te luisteren. Je hebt ons laten zien hoe we met aandacht en begrip verder komen dan het kibbelen wat we voorheen deden.”
Vrouw (54)

START DIRECT MET DE CURSUS ‘WEER BLIJ MET ELKAAR’

En krijg weer een goede relatie waarin je je verbonden voelt, ook als dat al een paar jaar niet meer zo voelt.

Nu voor €75,-

Dit aanbod is geldig t/m 18 december 2021

Winkelwagen
Scroll naar top