Waar is de aanschafprijs op gebaseerd?

We hebben ervoor gekozen om je niet op te zadelen met een statische cursus die je helemaal in je eigen tijd kan doen. Te veel mensen maken deze niet af. Dat komt doordat ze onderweg tegen moeilijkheden aanlopen waar ze niet doorheen komen. Dat gaan we nu heel anders doen.

• 6 online modules waarin we je in 6 sprints meenemen van twijfel naar starten naar je eerst klanten

• Zoveel uur 1-op-1 en groeps- begeleiding van Barbara van Erp en Jolanda Wicherson als je maar nodig hebt

• Feedback van Barbara en Jolanda op je businessplan tot het 100% goed is

• Een 24/7 Whatsappcommunity waarin alle deelnemers en ook Jolanda en Barbara zitten

• Een werkboek met oefeningen. Die kan je min of meer in je eigen tempo doen

• 12 uur aan masterclasses die je in eigen tijd kan doen

• Je leert hoe je een website en een webshop maakt. Het is niet moeilijk!

• Een afsluitende netwerkborrel op de redactie van Saar Magazine

Jolanda en Barbara lopen 6 weken met je mee
We hebben ervoor gekozen om de cursus in een periode van 6 weken te doen. Gedurende die weken staan Jolanda en Barbara tot jouw beschikking. We willen alle hindernissen die je onderweg tegenkomt, voor je oplossen. Van mindset tot aan ondernemingsplan tot aan technische vragen over je website. Zodat je echt gaat beginnen. Zodat je jezelf echt over de streep trekt.

EXTRA: aan het einde van de cursus gaan we persoonlijk naar je plan kijken en je feedback geven + NETWERKBORREL aan het einde van de cursus houden we een afsluitende borrel op de redactie van Saar Magazine.

Hoe kom je in contact met Jolanda en Barbara?
Elke week op donderdagmiddag is er een livestream via Zoom. In die livestream behandelen Jolanda en Barbara het thema van die week, en kan je ze vragen stellen. Je kan ze vooraf stellen, maar ook in de chat. Die livestreams worden opgenomen en dezelfde dag nog geplaatst, zodat je nooit iets hoeft te missen. Daarnaast is er een Whatsappcommunity waarin alle deelnemers en ook Jolanda en Barbara zitten. Via die weg kun je dus ook vragen stellen. Heb je een langere of urgente vraag? Dan mag je ze ook altijd mailen, bellen of appen, ze zijn er voor je.


Wat is het online gedeelte?
De cursus bestaat daarnaast uit:
– Een online gedeelte met modules onderverdeeld in 6 sprints
– Een werkboek met oefeningen. Die kan je min of meer in je eigen tempo doen.
– Elke week krijg je opdrachten die je wel echt voor die sprint moet doen.
Zo gaan we je van je twijfels en onzekerheden af proberen te helpen. En we gaan toewerken naar meer vertrouwen in je plan, we maken een concreet businessplan en gaan je leren hoe je zichtbaar wordt. We gaan dat plan ook toetsen en voorleggen aan Jolanda en Barbara, die je rechtstreekse feedback gaan geven. Voor de opdrachten en de livestreams zou je een halve dag per week moeten uittrekken, gedurende deze 6 weken, anders heeft het weinig zin.

12 uur aan masterclasses
Daarnaast zitten er in de cursus een aantal masterclasses over heel specifieke onderwerpen. Bijvoorbeeld een training van bijna een uur over alle mogelijkheden van Linkedin. Of hoe je gesprekken voert met potentiële klanten. Hoe GA werkt, de opvolger van Google Analytics. Hoe je goede teksten schrijft, hoe je aan e-mailmarketing doet, hoe je een goede Instagrampagina maakt. Die masterclasses kan je doen wanneer jij eraan toe bent. Je kan overslaan wat je al op orde hebt of wat op jou niet van toepassing is. Je houdt 3 jaar lang toegang tot deze masterclasses, dus je kan er altijd naar terug. Ook de Whatsapp community blijft bestaan. Misschien maak je er wel vrienden!

EXTRA In een van de masterclasses leer je hoe je in een dag een website en een webshop maakt. Het is niet moeilijk!

Winkelwagen
Scroll naar boven