Gratis webinar: voor jezelf beginnen zonder risico

Denk jij er weleens over om voor jezelf te beginnen? Maar denk je ook: ik durf het niet, ik kan het niet, niemand zit als 50plusser op mij te wachten? En hoe moet het met het geld? Doe dan mee met ons gratis webinar door ondernemers Barbara van Erp & Femke Sterken (Saar Magazine) en ondernemerscoach Jolanda Wicherson. In dit webinar loodsen we je door die eerste moeilijke stappen heen.

Herken jij deze gedachten? 
Ik wil graag voor mezelf beginnen, maar…

…het is nu geen goed moment

…het kan niet vanwege het geld

…er zit niemand op me te wachten

…ik moet eerst nog een opleiding volgen

…ik ben te oud

Ja? Dan gaan wij je helpen. We stippelen voor je uit hoe je risicoloos de eerste stapjes zet op weg naar een eigen bedrijf. 

Vul het formulier hier onder in en je krijgt gelijk mail van ons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven