WEG MET JE RELATIETWIJFEL

IN 6 STAPPEN van piekeren NAAR DUIDELIJKHEID

Ben je al heel lang samen, maar twijfel je of dit het nog wel helemaal is? Zie je niet helemaal voor je hoe jullie het leuk gaan hebben als je straks meer tijd samen hebt? Kinderen het huis uit en dan samen door naar een oude dag? Dan is dit het moment waarop je wilt weten of je weer blij kan worden van elkaar. Leer in deze cursus hoe je een positieve draai aan je relatie kunt geven – of dat je toch beter zonder elkaar gelukkig oud kunt gaan worden.

Weet je niet meer zeker of dit nog de man is met wie je samen oud wilt worden? Twijfel je over je relatie, maar aarzel je ook om uit elkaar te gaan? Dan is dit het moment waarop je wilt weten of je nog blij kan worden van elkaar. Leer in deze cursus in 5 stappen hoe je een positieve draai aan je relatie kunt geven – of dat je toch beter zonder elkaar gelukkig oud kunt gaan worden.

Deze online coachingscursus bevat:

  • 9 online modules
  • 17 hoofdstukjes
  • 11 oefeningen met downloads
  • 32 video’s van relatietherapeut Anne de Jong en Barbara van Erp
  • 8 liefdespodcasts waarin 50+ vrouwen gedetailleerd vertellen over hun jarenlange relatie en hun geheimen
  • Elke week kans om vragen te stellen aan Anne de Jong
  • Een prachtig werkboek waar je 6 weken lang mee aan de slag kan
  • EXTRA vele mails met de mooiste liefdesverhalen in je inbox

NU MET BONUS: 8 liefdespodcasts waarin 50+ vrouwen gedetailleerd vertellen over hun jarenlange relatie en hun geheimen

€ 249,00*


*Dat is hetzelfde als 1 uur bij de relatiecoach. Deze cursus bevat 12 uur aan lesmateriaal + als bonus de prachtige podcastserie, nog meer 50+ liefdesverhalen, een werkboek en een online omgeving

HERKEN JE DIT:

Het gaat niet echt lekker, maar ik durf het gesprek niet aan te gaan
Wat gaan we in godsnaam doen als we straks meer tijd hebben?
We zouden eigenlijk meer seks moeten hebben
Is dit het nou voor de rest van mijn leven?
Ik cijfer mezelf al jaren weg
Het gaat prima, maar is het echt goed genoeg is om nog 30 jaar door te gaan?
Ach, ik zit het wel uit, die laatste paar decennia
Ik blijf gewoon, omdat ik niet zie hoe het financieel anders moet

JA? Dan is deze cursus een kans om WEER EENS kritisch naar jullie samen te kijken.

“Ik zie wonderen in mijn praktijk. Stellen die elkaar weer snappen, die na jarenlang kibbelen, echt leren luisteren naar elkaars waarheid. Stellen die samen weer lachen om elkaars eigenaardigheden. Echt, je kan het weer leuk krijgen samen.”
Anne de Jong, relatiecoach

Is deze cursus iets voor mij?

Elke relatie heeft af en toe een opfrisbeurt nodig. Deze cursus is dat in eerste instantie. We gaan uitgebreid kijken wat er nou de afgelopen jaren is gebeurd, waarom jullie elkaar ooit leuk vonden en wat jullie zijn kwijtgeraakt. Daarna gaan je kijken wat je kan veranderen en wat je moet accepteren. Of niet, maar dat is uiteraard 100% aan jou. En het is heel eng, dat weten we. Veel partners staan niet open voor een serieus gesprek, ze kunnen schrikken, en je weet niet waar het balletje heen gaat rollen als je het opengooit. Deze cursus kan je alleen doen, zonder je partner, er zijn oefeningen die je op hem kan uitproberen, zonder dat hij het doorheeft. Daar probeert deze cursus je ook bij te helpen.

Reviews

“Deze cursus leert je in een paar heel praktische stappen, en met vele herkenbare voorbeelden hoe het leven een stuk simpeler kan worden. Er staan handige oefeningen in die het heel concreet maken. En van Anne’s grote dosis zelfrelativering moet je vanzelf lachen. Alleen al als we onszelf niet zo serieus nemen, worden we een stukje gelukkiger.”

Carol (61) Cursist

“De kinderen het huis uit en dan? Geen idee. Ik zag het gewoon niet voor me hoe wij de volgende levensfase in gingen vullen. Ik houd van heel andere dingen dan hij. Door met name een van de oefeningen in deze cursus hervond ik weer wat we zo leuk vinden samen. Dat zijn we nu voorzichtig weer aan het doen.”

Elvira (59) Cursist

“Na bijna 30 jaar kon mijn relatie zeker een boost gebruiken. Relatietherapie durfde ik niet aan, daar hoef ik echt niet mee aan te komen bij mijn man. In mijn eentje ging ik aan de slag met de tips en inzichten in de Saar cursus. Het heeft me heel veel gebracht, mijn man had het niet echt door, maar die heeft er stiekem ook enorm van geprofiteerd.”

Anne-Marije (61) Cursist

“Wat vet dat deze cursus er nu is. Ik heb hier echt behoefte aan. Ik loop al een tijd rond met een gevoel van, het is een lieve schat, maar… is dit het nu? We zijn al zoooo lang bij elkaar en soms denk ik: ik wil weer verliefd worden, alleen zijn, op avontuur. Maar ik weet ook dat ik dan veel opgeef. Ik ga ervoor!”

Lydia (58) Cursist

NA DEZE CURSUS

Weet je wat je moet doen om elkaar weer te hervinden
Zie je de man die je ooit zo leuk vond weer voor je
Heb je eerlijk naar je relatie gekeken: wat hebben jullie nog?
Heb je weer een beeld van hoe jullie de komende 30 jaar verder kunnen
Weet je of wat jullie hebben echt goed is
Heb je de tools om jullie weer ‘aan’ te krijgen
Weet je wat je moet accepteren, en waar je voor moet vechten
Begin je aan je tweede, nieuwe relatie met je partner

JE RELATIE IS ZO BELANGRIJK, AL WORDT-IE MAAR 10% BETER, DAT IS AL ZO VEEL WAARD

Vaak blijven we hangen in vertwijfeling. Verlangen naar een nieuw leven, maar hoe moet het financieel. Ik ben 52, ik zie er nog goed uit, nu kan het nog. We hebben zo’n fijne vriendenkring samen. Als hij dat donkergrijze overhemd aan heeft, vind ik hem toch wel weer lekker, alleen seks, ik weet het niet. Nou ja, laat maar, ik verstop de twijfel nog maar een tijdje.
Anne de Jong

VOOR WIE?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een lange relatie heeft en die denkt: dat kan beter, hoe gaan we dat de laatste 30 jaar doen? De fase van verliefdheid is voorbij, de kinderen zijn groot, en al (bijna) het huis uit. Is je relatie goed genoeg om te blijven? Dat weet je alleen als je bereid bent om er eerst eerlijk naar te kijken en dan eraan te werken. Relatieproblemen gaan niet vanzelf over, twijfels aan je relatie ook niet. Je zal aan de slag moeten. Dat doen we in deze cursus.

VAN WIE?

Relatietherapeut Anne de Jong (52) heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een wetenschappelijk onderbouwde methode van 5 stappen om je relatie weer op orde te krijgen. Ze vertaalde psychologische zienswijzen naar een toepasbare methode. Die methode is fris, helder en concreet en bestaat uit vijf checkpoints waarmee je aan de slag kunt. En die werken.

Van alledaagse irritaties tot diep ingesleten haat om niets: ik zie in mijn praktijk stellen in verschillende mate van twijfel. Ze gaan er pas wat aan doen als ze al jaren aan het kwakkelen zijn. Dat is zo zonde, want het is meestal op te lossen.
Anne de Jong

Is deze cursus voor jou geschikt?

Heb je nog meer (algemene) vragen? Klik dan hier voor onze veelgestelde vragen pagina.

‘ZO ERG IS HET BIJ ONS NOU OOK WEER NIET’

Relatietherapie of coaching is voor veel mensen een soort laatste redmiddel. Als je daar samen naartoe gaat, moet het wel heel erg met je relatie zijn gesteld. Dat denkt iedereen. Dat is jammer. Als je al twee weken onverklaarbaar buikpijn hebt, ga je dan even naar de huisarts of wacht je af tot je niet meer kunt lopen van de pijn?

Deze cursus is een laagdrempelige manier om serieus met je relatie aan de slag te gaan, ook als je relatie in orde is. Zie het als een APK-keuring of als een bijscholing, als een extra training. En zie het vooral als een manier die je meteen in de praktijk kan brengen.  Geef je relatie de prioriteit die zij verdient. Waarom wel naar de sportschool gaan, maar geen tijd hebben voor je relatie en het doen van de oefeningen?

Winkelwagen
Scroll naar boven