Boost je relatie

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed


Welkom! Wat goed dat je aan deze cursus meedoet. Je hebt net voor een flink bedrag deze cursus aangeschaft, omdat je iets aan je relatie wil gaan doen. Je wil het graag weer leuk hebben en investeren in je relatie. En dat is hoopvol. Fijn ook. Want wist je dat 44% van de mensen die uit elkaar gaan uiteindelijk spijt krijgt van hun scheiding? Dat zijn de mensen die hun relatie nooit onderzocht hebben, die de boel niet hebben onderhouden. Jij wil dat wel. Jij hebt besloten er een positieve draai aan te geven. Dus laten we beginnen.

Je bent natuurlijk niet de enige die wat loopt te mopperen over haar relatie. Rond je vijftigste ga je een nieuwe levensfase in en dat betekent voor veel mensen nou eenmaal dat ze hun leven van bovenaf gaan bekijken. Heb ik nog steeds de juiste baan? Zit ik wel lekker in mijn vel? Is mijn relatie zoals-ie zou moeten zijn? Speciaal voor die leuke 50+-vrouw, die uit wil zoeken of ze beter en leuker samen oud kan worden met haar partner, hebben wij deze coachingscursus gemaakt.

Het komt vrijwel nooit vanzelf goed

Wij zijn Barbara van Erp en Anne de Jong. Barbara is ondernemer en oprichter van Saar Magazine. Ook is ze één van de stemmen van de Saarpodcast waarin vaak openhartig wordt gesproken over de liefde en lange relaties. Anne is psycholoog, relatiecoach, opleider en oprichter van de Relatiecoach. Op basis van relatie-opleidingen, literatuur en haar ervaring met honderden stellen heeft zij een methode ontwikkeld die koppels helpt om liefdesvaardig te worden en dat stralende stel van vroeger te hervinden. De LV5 methode® noemt ze dat. Deze methode is de basis van het stappenplan van deze cursus en staat ook beschreven in haar besteller Sorry schatje (juni 2023).

Als je niets doet aan je relatieproblemen, komt het vrijwel nooit vanzelf goed. Kleine irritaties leiden dan tot grote afstand. Jij en je partner graven je allebei in, jullie liefde wordt voorwaardelijk en je laat elkaar niet meer zien wie je bent en wat je voelt. De een verbergt gevoelens en wordt stil, de ander gaat zichzelf overschreeuwen. Het werkt allebei niet. Bij relatiegedoe moet je ervoor zorgen dat je die periode zo kort mogelijk maakt. Het zorgt namelijk voor alleen maar meer verwijdering.

HOE SERIEUS NEEM JIJ JE RELATIE?

Onze droom is om met deze cursus zo veel mogelijk Saar-vrouwen te bereiken en te helpen. Zodat je leert beter ruzie te maken. Zodat je om elkaars eigenaardigheden leert lachen. Zodat je elkaar weer meer gaat zien. Zodat jullie relatie weer verdieping kan krijgen. Zodat je je partner weer beter gaat snappen. Zodat je hopelijk ook betere seks krijgt. En zo kunnen we nog heel lang doorgaan… En jullie hopelijk ook.

Het belangrijkst in deze coachingscursus zijn de opdrachten. Die zijn essentieel voor succes. We dagen je uit om helemaal in die opdrachten te duiken, samen of alleen, ook als je tegenzin of angst voelt. Soms zul je denken: “Ja ja, deze doe ik later wel een keer.” Of “Dit vul ik wel in als ik volgende week meer tijd heb.” Trap niet in die val. Probeer niet te beknibbelen op tijd.

Als je deze cursus doet zoals deze is bedoeld, dan gaat je relatie veranderen.

Nu eerst maar eens kijken hoe serieus je het neemt, die relatie. Want als je er niet écht mee aan de slag wilt, als je niet van plan bent om er echt voor te gaan zitten en de opdrachten serieus te nemen, dan heeft deze cursus geen zin.


Tot slot nog even een kleine waarschuwing. Mensen houden niet van verandering: je weet wat je hebt, je weet nooit wat je krijgt. Evolutionair gezien is dat volkomen logisch. We zijn van nature afgesteld om zo min mogelijk energie te verbruiken en verandering kost nou eenmaal veel energie. Maar soms is het echt nodig om een stap te zetten om te kijken wat er kan veranderen. Als jij (of je partner) een zetje nodig hebt, dan kan het werken om eens in kaart te brengen wat je verliest als je niet verandert. Dat kan enorm verhelderend werken. En natuurlijk vind je het eng, maar dat is allemaal heel menselijk.

We kunnen je maar een goede raad geven: ga ervoor. Op naar Stap 1!

Succes en veel liefs,

Anne & Barbara

Training Inhoud

Uitklappen
Winkelwagen
Scroll naar boven