Weg met je relatietwijfel

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed


IN 6 STAPPEN VAN PIEKEREN NAAR DUIDELIJKHEID

Welkom! Wat goed dat je aan deze cursus meedoet! Je hebt net voor een flink bedrag deze cursus aangeschaft, omdat je serieus iets aan je relatie wilt gaan doen. Dat betekent dat het nodig is. Maar het betekent ook dat je nog durft te investeren in je relatie. En dat is hoopvol en heel goed van je. Moedig ook. Want wist je dat 44% van de mensen spijt heeft van hun scheiding? Dat zijn de mensen die het onderzoek niet serieus zijn aangegaan. Jij wil dat wel. Jij hebt besloten er nog een positieve draai aan te geven. Dus begin met jezelf daarvoor een schouderklopje te geven. Ben je er klaar voor?

Je bent niet de enige die twijfelt over haar relatie. Rond je vijftigste ga je een nieuwe levensfase in en dat betekent voor veel mensen dat ze hun leven van bovenaf bekijken. Heb ik nog steeds de juiste baan? Zit ik wel goed in mijn vel? Is mijn relatie zoals-ie zou moeten zijn? Speciaal voor die leuke 50+-vrouw, die uit wil zoeken of ze samen oud wil worden met haar partner, hebben wij deze coachingscursus bedacht.

Wij zijn Barbara van Erp en Anne de Jong. Barbara is ondernemer en oprichter van Saar (het online en print magazine). Ook is ze één van de stemmen van de Saarpodcast en de stuwende kracht achter alle nieuwe ideeën en plannen rondom het merk Saar. Anne is psycholoog, relatiecoach, opleider en oprichter van de Relatiecoach. Op basis van relatieopleidingen, literatuur en haar ervaring met honderden stellen, heeft zij een methode ontwikkeld die stellen helpt om liefdesvaardig te worden en dat stralende stel van vroeger te hervinden. De LV5 methode®. Deze methode is de basis van voor het stappenplan van deze cursus en staat ook beschreven in haar nieuwste boek Sorry schatje (verschijnt juni 2023).

Als je niets doet aan je relatieproblemen, komt het vrijwel nooit vanzelf goed. Kleine irritaties leiden dan tot grote afstand. Jij en je partner graven je in, de liefde wordt voorwaardelijk en jullie laten elkaar niet meer zien wie je bent en wat je voelt. De een verbergt gevoel en wordt stil, de ander gaat zichzelf overschreeuwen. Het werkt allebei niet. Bij relatietwijfel moet je ervoor zorgen dat je die periode zo kort mogelijk maakt. Het zorgt namelijk voor alleen maar meer verwijdering.

Onze droom is om met deze cursus zo veel mogelijk Saarvrouwen te bereiken en te helpen. Zodat je beter ruzie leert maken. Zodat je om elkaars eigenaardigheden leert lachen. Zodat je elkaar weer meer gaat zien. Zodat jullie relatie verdieping kan krijgen. Zodat je je partner beter gaat snappen. Zodat je betere seks krijgt. En zo kunnen we nog heel lang doorgaan…

Het belangrijkst in deze coachingscursus zijn de opdrachten. Ze zijn essentieel voor succes. We dagen je uit om helemaal in die opdrachten te duiken, samen of alleen, ook als je tegenzin of angst voelt. Soms zul je denken: “Ja ja, deze doe ik later wel een keer” of “Dit vul ik in als ik tijd heb – volgende week.” Trap niet in die val. Probeer niet te beknibbelen op tijd.

Als je deze cursus doet zoals deze is bedoeld, dan gaat je relatie veranderen en hopelijk verbeteren. Bij relaties die aan een zijden draadje hangen, kan de uitkomst ook zijn dat je inziet dat jullie toch niet bij elkaar passen. Ook dan is het nuttig om deze cursus te hebben gedaan. Hopelijk leidt het dan tot een milde scheiding in plaats van eentje die eindigt bij de rechter.

Maar daar zijn we nog niet. No stress. Eerst maar eens kijken hoe serieus je het neemt, die relatie. Want als je er niet écht mee aan de slag wilt, als je niet van plan bent om er echt voor te gaan zitten en de opdrachten serieus te nemen, dan heeft deze cursus geen zin.

Daarom vragen we je nu één keer:
HEB JE ER ECHT VERTROUWEN IN DAT DIT ZOU
KUNNEN WERKEN OM JE RELATIE TE VERBETEREN?

JA / NEE


Is het antwoord NEE?
Dan is dat heel verdrietig. Sorry.
We raden je dan écht aan samen naar de relatietherapeut te gaan.
Je kan deze training alsnog doen, je gaat zeker wat leren,
maar je mag ook nu nog stoppen.
Stuur een mail naar cursussen@saarmagazine.nl
en je krijgt binnen 3 werkdagen je geld teruggestort.

Is het antwoord:
JA, IK GELOOF DAT DIT GAAT WERKEN
Dan zijn we blij voor je. Aan de slag!
Je bent gemotiveerd en optimistisch over de kansen voor je relatie.


Goed zo. Tot slot nog even een kleine waarschuwing. Mensen houden niet van verandering: je weet wat je hebt, je weet nooit wat je krijgt. Evolutionair gezien is dat volkomen logisch: we zijn van nature afgesteld om zo min mogelijk energie te verliezen en veranderen kost energie. Maar soms is het echt nodig om een stap te zetten om te kijken wat er kan veranderen. Als jij – of je partner – een zetje nodig hebt, dan kan het werken om eens in kaart te brengen wat je verliest als je niet verandert. Dat kan enorm verhelderend werken. En natuurlijk vind je het eng, maar dat is allemaal heel menselijk.

We kunnen je maar een goede raad geven: ga ervoor. Op naar Stap 1!

Succes en veel liefs,

Anne & Barbara

Training Inhoud

Uitklappen
Winkelwagen
Scroll naar boven