Goed idee: op je 50e voor jezelf beginnen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
55

WELKOM BIJ DEZE CURSUS IN 9 STAPPEN

Hey daar,

Wat leuk dat je meedoet aan onze cursus ondernemen. Dit programma hebben wij, ondernemerscoach Jolanda Wicherson en oprichter van Saar Barbara van Erp, gemaakt voor vrouwen van rond de 50, die in loondienst zijn en dromen van een ander bestaan. Want wij geloven dat veel vrouwen daardoor beter af zijn. Binnen een organisatie ben je al snel onderdeel van ‘de oude garde’, maar als je voor jezelf begint ben je opeens iemand met ervaring. Het is heel spannend om voor jezelf te beginnen. Je weet nooit of je genoeg geld gaat verdienen, of je klanten krijgt, of er iemand op je zit te wachten. Maar als je het niet probeert, dan zal je nooit de geweldige vrijheid en het avontuur ervaren.

Ga vooral veel praten met mensen die de sprong gewaagd hebben. Je vindt er waarschijnlijk niemand tussen die er spijt van heeft gehad dat hij of zij de grote sprong waagde.

Jolanda en ik gingen je voor, dus we weten hoe je je voelt. Hoe spannend het is. Maar geloof ons, als er één leeftijd is om het te doen dan is het die van ons. Je bent eraan toe, anders was je dit niet aan het lezen. Je kinderen zijn waarschijnlijk groot, je hebt daarom meer tijd om je te ontwikkelen, maar je bent ook nog jong van geest en nieuwsgierig genoeg om iets heel nieuws te gaan doen. Waag de sprong, wij lopen het eerste stukje met je mee.

Heel veel plezier en succes met de cursus,

Barbara en Jolanda

Droom jij er ook van om zelfstandige te worden? En heb je beginnende ideeën daarover? Dan gaan wij je leren waarom het belangrijk is om heel uitgebreid op te schrijven wat je wilt gaan doen. En we leren je ook wat je dan moet opschrijven. Het klinkt saai, maar dat is het absoluut niet. Een goede voorbereiding helpt je niet alleen met een betere start, het is ook nog eens heel leuk en inspirerend om je te verdiepen in alles wat er op je af gaat komen. Zie het als een nabootsing van je nieuwe bestaan: hoe ziet dat eruit? Waar ga je werken? Hoe vaak ga je werken? Ga je ook anderen voor je laten werken? Hoeveel ga je vragen voor je diensten? Hoe doen anderen dat? Wie gaan jou inhuren? Hoe ziet je eerste jaar eruit? En het tweede? Wat is jouw ideale stip aan de horizon en hoe werk je daar naartoe? Laten we beginnen…

Training Inhoud

Uitklappen
Winkelwagen
Scroll naar boven