Eindelijk voor jezelf beginnen

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

WELKOM BIJ DEZE CURSUS • 12 oktober tot 16 november

Hey daar, wat goed dat je er bent. Ja ja, een applausje voor jezelf. Maar we gaan wel direct beginnen met een klein beetje streng zijn. Je hebt al dat geld uitgegeven om het nu echt, echt, écht te gaan doen, dus je bent het aan jezelf verplicht om er dan ook echt voor te gaan. Als je het nu niet serieus neemt, dan wordt het nooit meer wat.

Als je deze cursus doet, doe het dan goed. Wanneer je het alleen houdt bij het doorlezen van de tips en adviezen, dan krijg je weliswaar meer inzicht in ondernemen (en je hebt wat aardige weetjes voor een goed gesprek tijdens een etentje of op je werk), maar je maakt geen kickstart.

Het belangrijkst zijn de opdrachten. Doe ze en doe ze goed. Ze zijn essentieel voor succes. We dagen je uit om helemaal in die opdrachten te duiken, ook als je dingen moet doen die buiten je comfortzone liggen. Probeer ook echt bij de livestreamsessies te zijn en actief vragen in te sturen, want daar zijn ze voor. Gebruik de WhatsApp community voor steun, lol en tips. Van anderen kun je zoveel leren.

Als je jouw aandacht in deze cursus stopt en de opdrachten doet, zal je er gemiddeld zes weken mee bezig zijn. Het ligt helemaal aan jou: je kunt er elke avond mee aan de slag gaan, of er een dag(deel) per week voor uittrekken. Daarnaast sturen we je eropuit; je moet naar buiten met je verhaal, gaan praten met concurrenten en met potentiële klanten. Dat gaat extra tijd kosten.

Deze cursus kan je écht helpen om in 6 weken eindelijk je bedrijf te starten. Al je vragen worden beantwoord en we proberen al je obstakels bij je weg te halen. Wat je ook doet: blijf niet dromen en niks doen, smoesjes verzinnen en uitstellen, want daar is deze cursus juist niet voor bedoeld! Als jij het echt wilt gaan doen, dan is dit het moment om te gaan springen. Let’s go!

Barbara en Jolanda

Training Inhoud

Uitklappen
Hoofdstuk inhoud
0% voltooid 0/2 stappen
Winkelwagen
Scroll naar boven