WINNEN: DE CURSUS Terug naar je hart met de Artisjok methode

Iedereen zit vast in een verhaal. Op het maken van dat verhaal heb je weinig invloed kunnen uitoefenen: je bent gewoon geworden wie je bent. In de Artisjok Methode gaat Petrie van Dorp, energetisch therapeut, je helpen dit verhaal te vinden en waar nodig te veranderen. De eerste stap om jezelf te vinden is om terug te keren naar de kern. Dat gaan we doen: afpellen in 8 lagen.

Heb jij zin om hiermee aan de slag te gaan? Geef je dan op en wie weet ontvang jij de cursus Terug naar je hart met de artisjok methode helemaal gratis!

MEEDOEN?

Laat je gegevens achter in het formulier hieronder om kans te maken. Meedoen kan van 16 t/m 30 oktober 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijke mail. De winnaar wordt benaderd voor een review over de cursus & automatisch ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Door mee te doen aan deze actie geef je hier toestemming voor. 

DE CURSUS TERUG NAAR JE HART DE ARTISJOK METHODE

Geluk kan je overal vinden, ongeacht in welke situatie je ook zit. Als je een verandering ten goede in je leven wilt, begin dan als eerste diep binnenin jezelf. Veel mensen zoeken geluk en antwoorden buiten zichzelf: als dat nou anders was, of dit beter, dan zou ik wel gelukkig zijn. Maar ook alles buiten jezelf zit al in jouw kern. Het zijn aannames die je hebt, die misschien helemaal niet waar zijn. Daarom gaan we eerst eens goed naar binnen kijken. Dan komen daarna de veranderingen vanzelf. Ga je mee?

WAT KRIJG JE ALS JE WINT?

– 19 interactieve downloads met oefeningen
– Gemakkelijk te volgen op mobiel, tablet of computer
– Je leven lang toegang, volg de cursus op jouw eigen tempo
– Lessen van expert en energetisch therapeut Petrie van Dorp

ANDERE SAAR CURSUSSEN

GEZOND & SLANK DOOR DE OVERGANG

Heel weinig eten en toch niet afvallen: ligt het aan de overgang of eet je verkeerd?

10 JAAR JONGER IN 21 DAGEN

Heb je afscheid genomen van je vrouwelijkheid, je zwierigheid, je flirterigheid en misschien zelfs van je sexualiteit? Dat hoeft niet.

RELATIE: WEER BLIJ MET ELKAAR

Hoe krijg je het na zoveel jaren weer leuk samen?Relatietherapeut Monique Stadler ziet dagelijks stellen die met deze vraag komen.

Winkelwagen
Scroll naar boven