SNELCURSUS: Slimmer eten na je 50e – wachtlijst

IN 7 DAGEN NAAR EEN AFVALMETHODE DIE BIJ JOU PAST

Wil je een seintje krijgen als deze cursus klaar is? Laat dan hier je mailadres achter, dan sturen we je een bericht met je kortingscode. We streven naar begin december 2022 zodat je vol kennis het nieuwe jaar in kan.

DeZE SNELcursus bevat RECEPTEN, oefeningen, downloads en héél veel inzichten

Wie heeft deze snelcursus gemaakt?
Barbara van Erp (53) en Femke Sterken (43) zijn de oprichters van Saar Magazine. De afgelopen jaren hebben ze zich in allerlei methodes om af te vallen of gezonder te eten verdiept en zelf uitgeprobeerd. Ook hebben ze voor deze serie met vele wetenschappers en andere experts op het gebied van voeding gesproken. Al deze kennis zit verwerkt in de cursus. In de 7 podcasts die bij de snelcursus horen praten ze als vriendinnen onder elkaar over wat ze hebben ontdekt, over hun cravings voor roze koeken, cheese onion chips en witte wijn. En vooral: hoe je die volgens de wetenschap onder controle krijgt.

Voor wie is deze snelcursus geschikt?
Heb je in je leven veel diëten gevolgd, die zijn gebaseerd op de hele dag calorieën tellen en op de weegschaal staan? Hebben die wel steeds geholpen, maar kwam je ondanks al die rijstwafels als tussendoortje, daarna toch weer aan? Of ben je door de overgang aangekomen en wil je daar iets aan doen? Ben je op zoek naar een nieuwe methode van gezond eten die je de komende jaren of zelfs decennia kan volhouden? Dan is deze snelcursus een mooi begin om je voor te bereiden op je nieuwe levensstijl.

Voor wie is deze snelcursus niet geschikt?
Sowieso is deze cursus totaal ongeschikt als je snel wilt afvallen. Daar hebben we geen kant en klare oplossing voor. Deze snelcursus hoef je ook niet te doen als je echt al van alles hebt geleerd over gezond eten. Als je bijvoorbeeld weet dat je ontstekingen kan remmen door plantaardig te eten, je de herstellende voordelen kent van intermittent fasten, je weet dat koolhydraatarm eten welvaartsziektes kan voorkomen, je de schaduwzijde van tarwe kent en de broodbuik die dit kan veroorzaken en als je weet dat je vetten nodig hebt om af te vallen. Dan ben je namelijk al heel goed op weg.

Twijfel je of het iets voor je is? Denk je dat je het meeste al wel weet, maar ben je toch benieuwd?
Schaf de snelcursus dan gewoon aan. Als je al lezende denkt: ja hoor eens even, dat wist ik allemaal al,
mail ons dan op cursussen@saarmagazine.nl, dan krijg je gewoon je geld terug.

Na deze online snelcursus:

Weet je met welke methode jij het beste aan de slag kunt gaan
Heb je zicht op de meest efficiënte trends van afvallen en gezond eten
Kun je direct met je eigen weekschema aan de slag
Heb je toegang tot tientallen recepten die erbij passen
Kan je een schema maken van jouw nieuwe manier van eten
Ben je helemaal klaar om in januari aan de slag te gaan met je goede voornemens
Ik bleek voor 80% brood, pasta of rijst te eten. Toen besloot ik het totaal anders te doen.”
Barbara van Erp (inmiddels 6 kilo lichter veel energieker)

Herken je deze GEDACHTEN?

IK HEB VAAK HET GEVOEL DAT HET GEZONDER KAN
We weten wel zeker dat dat waar is. Daarom beginnen met het ‘niet vullen, maar voeden’-principe: lege voeding vervangen door gezondere alternatieven.

IK GA MEZELF ECHT NIET MEER UITHONGEREN
En daar heb je helemaal gelijk in. Dat is ook precies de reden dat we op zoek zijn gegaan naar methodes die niet uitgaan van hongeren.

SINDS DE OVERGANG HEB IK OVERAL BOBBELS
Ja, balen he? Die kunnen we helaas niet verhelpen. Maar die bobbels zijn wel een teken dat je iets moet gaan doen – of de boel helemaal moet laten hangen.

IK BEN VEEL TE DRUK VOOR NIEUWE GEWOONTES
Dat snappen we. Daarom hebben we ook tips van hoe je deze in je leven kan passen. Maar je moet wel even tijd maken om ze aan te leren.

IK EET DAGELIJKS ONVOLDOENDE GROENTE
Dat is ook heel moeilijk. In deze snelcursus leer je vooruit te koken en ongezonde (‘lege’) voeding te vervangen door groente.

IK WIL GRAAG WEER BEGINNEN MAAR WEET NIET WAAR
Dat gevoel kennen we maar al te goed. Daarom hebben we een snelcursus gemaakt waarmee je je kan voorbereiden op nieuwe manier van eten die bij je past.

JA? DAN IS HET NU TIJD OM ANDERS TE GAAN ETEN


Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen? Klik dan hier voor onze veelgestelde vragen pagina.

ANDERE SAAR CURSUSSEN


TERUG NAAR JE HART MET DE ARTISJOK METHODE

Weet je vaak niet meer wie je ook al weer bent en wat jouw behoeften zijn? Wie was je toen je een kind was? En wat wil je nou écht? 

GOED IDEE: OP JE 50E VOOR JEZELF BEGINNEN

Zit je te broeden op voor jezelf beginnen? En denk je dat er niemand op je zit te wachten?

RELATIE WEER BLIJ MET ELKAAR

Hoe krijg je het na zoveel jaren weer leuk samen?Relatietherapeut Monique Stadler ziet dagelijks stellen die met deze vraag komen.

Winkelwagen
Scroll naar boven