Slimmer eten.
Gezond & slank de zomer door

BBQ’s, lange stranddagen, in de tuin met een fles rosé: de zomer lijkt het minst goede moment om aan je gewicht te werken. Toch kan het! Je hoeft namelijk niet ongezellig te doen om op gewicht te blijven. Daarom hebben we deze cursus gemaakt. Om je te inspireren anders en gezonder te gaan eten. Alles volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Niet minder dus, maar slimmer.

.

Deze cursus bevat 18 zomerse recepten, handige downloads, en héél veel tips & insights

Herken je dat? Dat je best heel weinig eet en toch niet meer afvalt? Je zit in een spiraal van steeds minder eten met steeds minder effect. En dan komt de overgang ook nog eens aanzetten met allemaal bobbels en buikjes. Precies voor die vrouwen is deze cursus. Niet voor wie snel wil afvallen, daar zijn andere methodes voor. Nee, we leren je weer gezond te eten, en daar hoort op gewicht blijven en wat afvallen natuurlijk ook bij. Deze cursus is niet geschreven door broodmagere influencers van twintig, maar door een team van vrouwen en deskundigen van jouw leeftijd, die begrijpen wat jij nodig hebt.

Na deze cursus:

Weet je hoe je hoe het komt dat je niet meer afvalt
Ben je op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten over gezond en slank
Leer je anders naar gezond eten te kijken
Ken je een aantal methodes waarmee je gezonder kan gaan eten
Val je langzaam af, zonder honger te hebben
Heb je de tools om je slank door de zomer
te eten

Wat een heerlijke recepten! Ik vind het een heel leuke cursus. Goed uitgelegd. Fijn dat de nadruk ligt op gezond eten en niet afvallen. Ik probeer al bewust te eten, maar ik leer echt weer nieuwe dingen.”
Linda (49), cursist Gezond & slank door de overgang

.

OP DEZE VRAGEN KRIJG JE ANTWOORD

WAAROM VAL IK NIET AF?
Je eet heel weinig en toch val je niet meer af. Daar is een heldere verklaring voor: je moet zelfs meer gaan eten.

WAAR MOET IK BEGINNEN?
We nemen je mee langs alle wetenschappelijk bewezen methodes, zodat je zelf kan kiezen wat jou bevalt.

WAAROM KOM IK NA MIJN DIEET STEEDS WEER AAN?
Omdat het lijnen is en dat is niet vol te houden. Daarom gingen we op zoek naar een duurzame oplossing.

WAT MOET IK DAN ETEN?
Je krijgt een receptenboek én tips om anders te gaan eten. Verder blijf je gewoon eten wat je al at. Alleen gezonder en lekkerder.

WELKE VAN DIE TRENDS PAST NOU BIJ MIJ?
Dat kan je zelf bepalen. Je krijgt handvatten om je te inspireren andere keuzes te maken.

WAT ALS IK HEEL SNEL WIL AFVALLEN?
Dan moet je iets anders proberen. Deze cursus leert je een methode voor de langere termijn.

NU MET GRATIS RECEPTENBOEK

Speciaal voor deze cursus maakten we een receptenboek boordevol lekkere hoofdgerechten.
Nu gratis bij de cursus.

.

De experts: Esther Hurioglu & Barbara van Erp

Hoofdredacteur Barbara ging als 50+er met beginnende bobbels en buikjes langs bij wetenschappers om te kijken wat de nieuwste inzichten zijn en wat eraan te doen valt. Samen met de redactie van Saar sprak ze hiervoor met vele deskundigen, verslonden we boeken en artikelen over alle nieuwe wetenschappelijke trends op het gebied van gezond eten. Al deze kennis zit in deze cursus verwerkt. Samen met voedingsdeskundige Esther Hurioglu keken we ook naar de vragen van vrouwen. In haar praktijk ProudToday ziet Esther veel vrouwen van rond de 50 die echt niet veel of ongezond eten, maar die toch niet afvallen. Hoe kan dat? We maakten een behapbare mix van feiten, trucs en inzichten waarmee je deze zomer opnieuw kan leren eten. Lekker vers en gezond genieten, en stoppen met calorieën tellen.

Barbara van Erp

“Op een dag zat-ie daar: de buik. Hij ging niet meer weg en niks hielp. Ik heb alles geprobeerd: sporten, weinig eten, geen alcohol meer, geen koolhydraten, maar nee. Toen besloot ik erover te gaan lezen, te praten met wetenschappers, totdat ik een nieuwe manier van eten vond die bij mij past. Want ik heb er best wat voor over, maar het moet wel leuk blijven. Mijn wijntje en leuke etentjes nemen ze me niet af.”

Ik ontdekte dat je helemaal niet meer op een plakje kipfilet hoeft te leven om af te vallen, zoals mijn moeder vroeger deed. Honger lijden als je op gewicht wilt blijven of afvallen is echt niet meer van deze tijd.”
Barbara van Erp, Hoofdredacteur van Saar Magazine

Esther Hurioglu

“Ik ben Esther en ik ben gewichtsconsulente. Al zeven jaar help ik mensen naar een gezonder gewicht. Ik zorg dat mijn cliënten afvallen door een gezond en gevarieerd eetplan dat bij hen past. Al tijdens hun programma ‘mogen’ ze van mij gewoon iets lekkers eten. Wijntje in het weekend? Lekker doen. Het is geen dieet maar een stap naar een gezondere levensstijl die je kan volhouden.”

De meeste vrouwen die bij me komen omdat ze willen afvallen hebben niet per se een slechte levensstijl. Deze vrouwen eten heel weinig en vallen toch niet af. Ze zitten vaak vast in een ouderwets soort denken over lijnen.”
Esther Hurioglu, voedingsdeskundige en oprichter Proud Today

5 TIPS VOOR GEZONDE VOEDING
Wat is Esthers eerste en meest belangrijke tip voor jou? Bekijk het hier. De rest van de 5 gouden tips zijn in de cursus verwerkt.

Groetjes, Barbara & Esther

HERKEN JE DIT:

Ik heb geen zin om deze zomer ongezellig te lijnen.
Mijn lichaam verandert opeens, is het de overgang?
Ik eet helemaal niet veel. Toch lukt het me niet meer om af te vallen.
Maar ik ga niet die diëten van die jonge meiden volgen.
Ik heb bobbels waar ik ze vroeger niet had.
Ik heb behoefte aan een nieuwe manier van eten.

JA? DAN IS HET TIJD OM DEZE ZOMER IETS TE DOEN AAN JE EETPATROON.

Ik geloof niet in diëten waarbij je steeds calorieën moet tellen. Dat houdt geen mens vol. Ik geloof wel in anders leren eten. En dat kan heel lekker zijn.
Esther Hurioglu

.

START DIRECT MET DE ONLINE CURSUS ‘SLIMMER ETEN: GEZOND & SLANK DE ZOMER DOOR’

Leer te eten volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten, gezond en lekker en op een manier die bij je leeftijd past.

Nu voor €29,50 (incl. GRATIS receptenboek)

.

Veel gestelde vragen

Scroll naar boven