De mooiste liefdesverhalen

Weg met je relatietwijfel

Deze verhalen hebben we verzameld voor jou. Alleen deelnemers aan de cursus Weg met je relatietwijfel hebben toegang tot dit magazine. Je kan de verhalen in één keer lezen, maar we mailen ze ook naar je zodat je je kan laten inspireren door vrouwen die door een vergelijkbare fase zijn gegaan. We hopen dat je er wat aan hebt.

ik ga, zei de lafbek

Vannacht lag je nog in zijn armen. De volgende dag vertelt hij je dat hij na dertig jaar niet met je verder wil. Het overkwam Laura (53): ‘Wat was dit? Zei hij nou echt: de koek is op?’

BLIJ MET EEN ZESJE

Groots en meeslepend zou de liefde moeten zijn, maar de meeste huwelijken zijn nauwelijks een zesje. Is dat erg? Moet je dan opstappen? “Neuk een keertje buiten de deur, maar zeg er niks over en houd je huwelijk intact.”

hoe blijven we gelukkig?

Jarenlang run je met je man het gezin. Alles draait om opvoeden, werken en het thuis gezellig maken. En dan worden je kinderen volwassen en zit je ineens met zijn tweetjes aan tafel: hee lieve onbekende, hoe moet dat nou met ons?

KEER JE RUG NAAR HEM TOE…

Onderbroek tot op je oksels, een lubberig slaaphemd en een zusterlijke kus. Als je je man kwijt wilt raken, moet je de seks afzweren. Jaap: “Er sterft iets in je als je keer op keer wordt afgewezen.”

WAAROM MIJN TWEEDE HUWELIJK WEL een succes IS

Bij Saar wilden we weleens weten wat Jan Heemskerk precies dacht toen hij voor zijn eerste vrouw op de knieën ging. En waarom het tweede huwelijk van de ouwe brompot zoveel beter is.

we vrijen weer

Een moeilijk kind, stress op het werk, voor je het weet sterft je seksleven een stille dood. Annette (52) en haar man besloten er iets aan te doen. “Ga uit je hoofd, stop met nadenken, je moet het gewoon weer gaan ervaren.”


En toen kwam het hoge woord eruit. Hij wilde niet meer. Hûh? Het ging niet langer. Wat? Nou eh, gewoon dit, alles, ons dus. En o ja, het lag niet aan mij, het lag aan hem hoor. Maar nu moest hij gaan en we hadden het er later nog wel over…”

ONZE MOOISTE VERHALEN


aha, dus daarom wilde hij geen seks meer

Laura begreep best dat haar man nog maar zelden wilde vrijen. Druk druk druk, spanningen op het werk, dagje ouder, je kent het wel. Tot ze erachter kwam dat er iets heel anders aan de hand was. “Stress had er niets mee te maken, hij had gewoon genoeg van me.”

ik ben zo dom geweest

Na haar scheiding veranderde het leven van Francis (54) dramatisch. Haar Gooische villa verruilde ze voor een portiekflat, haar visgraatparket voor een laminaatvloer. “Ik hoop dat mijn dochters niet zo stom zullen zijn als hun moeder.”

o god, mijn is een healthfeak geworden

De man in de midlifecrisis gaat er anno 2019 niet met zijn secretaresse ervandoor, maar doet aan krachttraining, zweert de wijn af en ziet eruit alsof hij een of andere enge ziekte heeft. “Zo’n spijt dat ik hem naar de sportschool heb geschopt.” 

op de bank met een pilletje xtc

Sandra (53) vindt xtc de beste uitvinding sinds de vaatwasser. En de redder van haar huwelijk. “Alleen maar praten, lachen, dansen, vrijen.”

boekenlijst

klaar met seks

Pien heeft het gehad met seks. Als ze in bed ligt wil ze lekker slapen, en geen man behagen die een dubbelgevouwen worstje in haar probeert te proppen. “En mijn vriendinnen denken er net zo over.”

Een vogeltje vliegt uit. Moeder heeft… seks

Journalist Vivienne Groenewoud (47) ziet er met angst en beven tegenop: de dag dat haar zoon het huis uitgaat. Maar nu hij steeds vaker de hort op is, ontdekt ze ineens een wel heel onverwacht voordeel.

ACHT JAAR NA DE SCHEIDING

Zij verliet hem omdat ze verliefd was op een ander. Hij haatte haar omdat ze hun gezin in de steek liet. Ondertussen gingen hun kinderen eraan onderdoor. En toen leerde een therapeut haar hoe ze haar woede kon transformeren in empathie: “We lachen weer, met de humor zit het nog steeds goed.”

Breng twee vingers naar binnen

Vele jaren dacht Hanna (49) tijdens het vrijen aan de boodschappen voor morgen, maar dankzij de magische vingers van haar nieuwe vriend begon haar fontein te sproeien. En hoe.

Jonge mannen, wilde nachten

Na haar scheiding slaat Lies (51) aan het daten met een jonge knul die in het bezit is van een goddelijk lijf en dito humeur. “Een heel ander verhaal dan seks met een overwerkte echtgenoot van middelbare leeftijd.”

Winkelwagen
Scroll naar boven