Weer blij met elkaar

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
55

DEZE CURSUS WORDT HELAAS NIET MEER VERKOCHT. Had je hem al gekocht? Geen zorgen, je kunt er gewoon nog bij.

Wil je toch een relatiecursus bij ons doen? We hebben nu een andere. Ga naar www.saarmagazine-cursussen.nl/relatietwijfel

WELKOM BIJ DEZE OPFRISCURSUS VOOR JE RELATIE

Hey daar,

Wat stoer dat je besloten hebt deze cursus te doen. We zeggen het nog maar even heel duidelijk: deze relatiecursus is voor jou. Je mag ‘m samen doen met je partner, maar dat hoeft helemaal niet. Je kunt hem ook gewoon zelf lezen, hier en daar een oefening doen en langzamerhand wat inzichten krijgen in hoe het werkt in lange relaties en hoe je de dingen weer rechttrekt. Relaties hebben nou eenmaal af en toe een opfrisbeurt nodig.

Wij, Barbara van Erp (hoofdredacteur van SAAR) en Monique Stadler (EFT-relatietherapeut) weten daar alles van. Juist als je rond de 50 bent, kan er van alles veranderen. De kinderen zitten keihard in de puberteit en zullen binnenkort uitvliegen en je eigen hormoonhuishouding is in de war geschopt. Dat betekent dat je dingen opnieuw gaat bekijken. Misschien wel een beetje gaat twijfelen. Waar zijn we mee bezig? Waarom weet hij nu nog steeds niet dat ik het fijn zou vinden als hij eens uit zichzelf boodschappen doet? Waarom lijkt het alsof hij alleen maar aan zichzelf denkt? Waarom moet ik altijd alles bedenken wat hier in huis moet gebeuren? Terwijl je partner denkt: Waarom loopt ze altijd op mij te vitten? Waarom doe ik in haar ogen alles verkeerd? Waarom hebben we nooit meer seks? Waarom gaan al onze ruzies over hetzelfde?

Geloof me, ik (Barbara) kwam in exact deze fuik terecht en een paar jaar geleden ben ik er hard mee aan de slag gegaan. Mijn huwelijk was iets geworden wat ik niet wilde. Ik heb er lang mijn ogen voor gesloten en gedaan alsof het niet bestond. Er was altijd wel iets wat voorrang kreeg, maar sinds mijn man en ik uitspreken wat ons dwars zit en ons meer in kunnen leven in wat de ander voelt en nodig heeft, merk ik dat we de weg naar elkaar steeds meer vinden.

Dit gun ik echt meer vrouwen. Vandaar deze cursus. Zodat je je niet afvraagt hoe dat straks moet als jullie na je pensioen tegen elkaar aan zitten te kijken, of als de kinderen het nest verlaten. Maar dat je zin hebt in een nieuwe fase, in verbondenheid, met liefde en vertrouwen (en hopelijk een leuk seksleven).

Veel succes met de cursus,

Barbara & Monique

PS De stappen zijn gebaseerd op de bewezen methodes van Emotionally Focused Therapy (EFT), SamenCommuniceren en de Houd-Me-Vast-Relatiemethode van psycholoog Sue Johnson uit Canada.

Training Inhoud

Uitklappen
Winkelwagen
Scroll naar boven