SNELCURSUS: Slimmer eten na je 50e

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
22,50

In 7 dagen naar een afvalmethode die bij jou past


De afgelopen jaren horen we steeds vaker: stop met diëten, want die zijn ’toch niet vol te houden’. Stop met calorieën tellen! Doe die weegschaal weg! Maar hoe moet het dan, dat afvallen? In deze cursus bekijken we welke nieuwe methodes de laatste jaren populair zijn geworden en waarom ze effectief zijn. Zodat jij na afloop van de cursus kunt kiezen welke methode bij jou past.

Er zijn nog nooit zoveel methodes geweest om af te vallen als nu. Calorieën tellen en op de weegschaal staan zijn helemaal uit. Natuurlijk is de basis van afvallen dat er minder calorieën in gaan dan eruit, maar daarnaast zijn er allerlei nieuwe inzichten die dat proces kunnen ondersteunen of zelfs versnellen. Hongerlijden is dus niet meer nodig. Er zijn slimmere methodes om aan je gewicht en gezondheid te werken. En vooral die je kunnen helpen om die nieuwe manier van eten vol te houden, misschien wel een leven lang.

Afvallen en gezond eten is daarmee nog nooit zo leuk geweest – maar ook ingewikkeld. We zien vaak door de bomen het bos niet meer. Alle deskundigen en aanpakken spreken elkaar tegen. Van de een mag je geen vet, van de ander moet je juist veel vette vis eten. Is fruit nou gezond of niet? Moeten we koolhydraten zoveel mogelijk vermijden? Is brood nou gezond of niet? En hoe zit het met dat ene glas rode wijn? Welke methode is nu de beste?

En als je het allemaal denkt te weten, dan krijg je ook nog eens de overgang er overheen. Door die hormonen hoopt het vet zich opeens op rond je buik. Vrouwen die al jarenlang aan het diëten zijn, lopen ook daarin vast omdat ze niet meer afvallen. Dat komt dan weer door een in de war geschopte stofwisseling. Het is onwijs complex. Daarom gaan we in deze training eerst weer even terug naar de basis: gewoon gezond eten.

Daarna gaan we onderzoeken hoe we ons 50+ lijf zo goed en efficiënt mogelijk weer in het gareel kunnen krijgen. We doen in de cursus een rondgang langs alle hippe en populaire methodes. We zijn geen experts, we zijn te werk gegaan als journalisten. We hebben de afgelopen maanden heel veel research gedaan van wat er onder wetenschappers leeft. Je kan de 7 hoofdstukken netjes elke dag lezen en de opdrachten meteen doen, je kan er wekenlang over doen, of ze in een keer bingen. Dat is aan jou.

Wij hopen is dat je na deze 7 dagen zo geïnspireerd bent dat je een methode kiest die bij je past en die je lang kan volhouden. We gaan je dus niet vertellen welke methode jij moet gaan volgen, die ga jij zelf bij elkaar knutselen. We gaan je wel helder uitleggen wat een methode behelst, hoe je die het beste kunt uitvoeren, welke recepten erbij passen en hoe je een plan maakt dat bij je past.

Want je weet het: we zijn dan wel 50+, maar nog lang niet dood. Op naar de tweede helft!

Liefs,

Barbara en Femke

RECEPTENBOEK ‘GEZOND EN SLANK DOOR DE OVERGANG’
Speciaal voor deze cursus maakten we een uitgebreid receptenboek. Alle maaltijden zijn lekker, gezond en gebaseerd op alles wat je in deze cursus te weten komt. We proberen zoveel mogelijk gevarieerd eten aan te bieden. Zo veel mogelijk groente. Alleen maar gezonde koolhydraten en vetten. De ingrediënten zijn gebaseerd op voeden in plaats van vullen. Met deze inspiratie voor maaltijden kun je direct gaan experimenteren met gezonder eten terwijl je deze cursus doet.

Winkelwagen
Scroll naar boven