Slimmer eten: Gezond en slank de zomer door

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
29,50

WELKOM BIJ DEZE CURSUS VAN SAARMAGAZINE

Hey, wat leuk dat je er bent! En wat goed dat je zin hebt om over je gezondheid na te denken. Ook al is het zomer en begint het seizoen van borrelen op de stoep, BBQ’s en lange stranddagen met friet weer. Daar kun je gewoon aan mee blijven doen, alleen anders. Want bij afvallen denken we nog steeds aan een rijstwafel met een plakje kipfilet. Maar er zijn een heleboel nieuwe slimme inzichten als het gaat om gezond en slank eten. In deze cursus nemen wij, voedingdeskundige van ProudToday Esther Hurioglu en Saar-hoofdredacteur Barbara van Erp, je mee langs de nieuwste voedingstrends om te kijken hoe je die wapens in kan zetten in jouw strijd tegen die overgangskilo’s en en lange zomeravonden. Aan het einde van deze cursus kun je zelf kiezen welke methode wel en niet bij jou past.

Uit alle onderzoeken blijkt dat alles in één keer omgooien de minste kans van slagen heeft op het gebied van volhouden. Na twee weken sportschool en salades eten, ben je zo chagrijnig dat je weer naar de chips grijpt en gaat netflixen in plaats van sporten. Van te weinig eten word je natuurlijk ook chagrijnig, en dat gaat ook na een paar weken gewenning niet weg.

Slanker en gezonder dus, zonder honger. Dat kan. We hebben geen kant en klaar stappenplan gemaakt, want om het vol te houden moet jij kiezen wat bij jou past.

We hopen je met deze tips te inspireren om met iets te beginnen waar jij blij van wordt. Laat het maar iets kleins zijn. Een kleine verandering kan de boel in beweging krijgen.

Veel succes met deze training, we zijn heel benieuwd naar welke eetrichting jij straks kiest.

Groetjes, Esther Hurioglu en Barbara van Erp

RECEPTENBOEK Speciaal voor deze cursus maakten we een uitgebreid receptenboek, met zomerse recepten. Alles is lekker en gezond en gebaseerd op alles wat je in deze cursus te weten komt. We proberen zoveel mogelijk gevarieerd eten aan te bieden. Zo veel mogelijk groente. Alleen maar gezonde koolhydraten en vetten. Alle recepten zijn gebaseerd op voeden in plaats van vullen.

Bekijk hier de welkomstvideo van Barbara & Esther

Winkelwagen
Scroll naar boven