Terug naar je hart | De Artisjok Methode

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
55

IN 8 LAGEN NAAR EEN GELUKKIG LEVEN VANUIT JE HART

WELKOM BIJ DEZE CURSUS VAN PETRIE VAN DORP VOOR SAAR MAGAZINE

Alles wat je in dit leven doet, heeft als doel om jezelf te vinden. Maar hoe doe je dat? Jezelf vinden? Iedere dag kijk je in de spiegel en zie je jezelf. Maar zie je jezelf écht? Weet jij echt wie jij werkelijk bent? En weet jij ook hoe bijzonder jij bent?

Ik ben Petrie van Dorp, energetisch therapeut, en voor SAAR heb ik de Artisjok Methode opgesteld. Deze methode is de perfecte manier om laag voor laag te komen tot jouw kern. In jouw pure hart ligt jouw authentieke ik. En om vanuit dit hart te kunnen leven is het mooiste cadeau dat je de wereld, maar vooral ook jezelf, kunt geven. Vind het geluk in jezelf, ongeacht in welke omstandigheden je zit of terecht gaat komen.

Jouw werkelijkheid is gecreëerd door jezelf. Alles wat je aan de buitenkant in je leven ziet is een weerspiegeling van je gedachten, overtuigingen en je emoties. Als een spiegel krijg je reflecties van wat er binnen in jou is, van wat er in jou leeft. Andere mensen geven je de mogelijkheid om jezelf te verbeteren door jou te laten zien wat ze doen. Als je het niet leuk vindt wat ze doen, vraag jezelf af: “Wat doe ik langs dezelfde lijnen? Welk patroon herhaal ik en waar herken ik mezelf in?”

Bijvoorbeeld, als je in een relatie bent behandeld als tweederangs, weerspiegelt deze relatie misschien hoe je jezelf behandelt. Als je jezelf niet op de eerste plaats zet, waarom zullen anderen dat dan wel doen?

Als je een verandering ten goede in je leven wilt, begin dan als eerste diep binnenin jezelf! Veel mensen zoeken geluk en antwoorden buiten zichzelf. Maar ook alles buiten jezelf zit al in jouw kern. En wanneer je dit begrijpt kan je naar buiten treden om dingen beter te begrijpen.

De eerste stap om jezelf te vinden is om terug te keren naar de kern. Daarna komen de antwoorden vanzelf. Want je staat van ‘zijn’ schept je omstandigheden en niet andersom.

Veel succes met deze training,

liefs,

Petrie van Dorp

Training Inhoud

Uitklappen
Hoofdstuk inhoud
0% voltooid 0/1 stappen
Winkelwagen
Scroll naar boven